Zdravím a mám prosbu. Vlastním stařičký Compaq 3970 - Pocket PC 2002 a Fortuna GPS Clip-ON. Už jsem to tak 3 roky nepoužíval a nyní mě docela zaujal geocaching, ale mám problém s nějakým kloudným programovým vybavením pro výše uvedený starý systém. Mám v něm SmartMaps, ale je to málo podrobné a pro tyto účely spíš nevhodné. Úplně by mi stačil jen ukazatel směru a vzdálenosti. S notebookem se špatně běhá po lese ![]()
Dík moc za odpověď
Já jsem v PPC celkem solidně používal BeelineGPS, ale teď jsem přešel na etrex H a už bych se nechtěl vracet. Ta přesnost a signál nejsou moc valný ale dá se to. Záleží zejména na tom PPC.
Beeline mne napadlo jako prvni, ale vyzaduje WM 5 a vyssi
ale koukam ze by tam mel makat Ozi Explorer CE. ten je super
jednoduchej a dobrej je i RichesseGPS, ale tady asi nepochodis
[quote]
sHpy00n napsal/a:
Beeline mne napadlo jako prvni, ale vyzaduje WM 5 a vyssi
…
quote]
No já tedy rozhodně na svém iPAQu z roku 2003 nemám WM5 a Beeline mi tam funguje. ![]()
Možná bude stačit opatřit si do SmartMaps podrobnější mapu (používám cykloturistický atlas 1:75000 a myslím že to je podrobné víc než dost).
Díky moc za odpovědi, hned se na to mrknu ;). Ve SmartMaps tyto mapy mám, turistické, cyklo i auto. Problém je, že místo přesného bodu po zadání souřadnic to vyznačí jen jakousi kruhovou výseč (vejde se do ní 1/4 Boskovic). Pro hrubé nalezení místa to není špatné, ale šipka s orientační vzdáleností má také jistě něco do sebe. Možná mám jen starou verzi SmartMaps, ale takhle se mi účinnost při hledání dost přibližuje papírové mapě ![]()
Tak jsem u toho strávil celou noc :D. Do těch WM2002 jsem nedostal vůbec nic :(, tak jsem stáhnul WM2003 a bylo to korunováno úspěchem. Dokonce mi zařízení již poznali Windows 7 a nemusím furt přepínat na XPčka. Díky všem zainteresovaným za pomoc ![]()