Need archivista BaHrSuTy

Uživatel BaHrSuTy dává k neaktivním keším Need archived. Na tom asi není nic špatného. Jen by mě zajímalo, jestli je to nějaký společný nick rewieverů, nebo proč má někdo potřebu se se skrývat falešným nickem.

Ne, reviewerů tedy opravdu ne, zahlcený mail jeho NA logy mně radosti nepřidává :D.
Tedy nic proti této činnosti, pokud se autor nedokáže o keš starat a je dlouho disable, je třeba na to upozornit. Ale většinou je to pár mailů denně, teď je jich poměrně dost najednou :).

No jestli tim chce vycistit republiku od kesi, ktere uz nejsou na svem miste a owner na to kasle, tak mu jen tleskam. A je uplne fuk, pod jakym nickem to pise, byt taky nemam moc rad ty skryte identity.

Možná jen někdo dělá důležitého…
My třeba píšeme je NM logy,občas,když je keš fakt hrozná nebo tam po x DNF není…

Pokud je kes fuc a autor taky, tak proc ne? A ze to dela anonymne? Dovedu si predstavit, ze se boji msty. Soucasne s masovosti geocachingu se riziko zvysuje.
Co se tyce opravnenosti NA logu, to nemohu posoudit, pres profil videt nejsou. Osobne davam nejdriv NM nebo pisu pres profil treba i s nabidkou obnovy, kdyz se tam chystam, a zpravidla to zafunguje. Min prace pro reviewery, vic kesi pro nas. :wink:

Moje zkušenost s tímto nickem a moje domněnky:

Keš Poker1, noční značení, 9 fyzických stagí. Během cca měsíce několik Found It logů uvádějících některé chybějící stage (3). Cesta je však nastavena tak, že i bez nich se to dá absolvovat až k finálce. Pokud není kačer zbrklý. asi 3 WN zápisy o problémech na cestě, se všemi obratem komunikováno, autorům doplněny údaje a indicie.
Po cca týdnu od prvního mailu o chybějících stagích najednou pozdě v noci NA log od této virtuality. "Chybí indicie, ani jeden z autorů nereaguje a ikona překáží na mapě." Okamžitě mažu, log tam nebyl tam ani minutu. Keš nešel, takže nemůže posoudit co na trase je a není (chyběly 2 stage). Těžko může posoudit kdo a jak reaguje, do soukromé pošty není vidět, vyjadřovat se na sklo nebylo třeba. K poslednímu je škoda komentáře.
Při zkoumání kdo že to je objevuju nick založený někdy v březnu letošního roku. Zalogované má 3 nálezy. (později jen dva), jeden log mu byl zřejmě smazán. Zajímavý je i čas logu, jakož i jeho pořadí.
Pro mne osobně tento virtuál není partnerem k debatě. Můžu se dohadovat, mít rozdílný názor. A podepíšu si ho. Pokud něco konám správně, možná subjektivně, ale fér, dávám zároveň prostor protistaně k obraně, k vyjádření. A hlavně mi "podepsání" dovoluje učinit pouze to za čím si stojím. Pro mne je ten kdo se takto skrývá při úkonech u kolegů neoblíbených srab.

Úvaha: BaHrSuTy
Barbie Team
Hradník
Sutech
TyTyTY

Nemyslím, že s tím má něco společného kdokoli z nich. Někdo chce aby to tak vypadalo. Kdosi, kdo je nemusí a tak zabije dvě mouchy jednou ranou. Případné nadávky půjdou na jejich adresu. Kdo někdo a kdosi tuším a je mi to jedno.

PS: Jedné kačerce nedávno napsal NA na dlouho disablovanou keš. Přesto, že je tam od ní informace o probíhajícím stavebním ruchu v místě a o tom jak bude obnovena ihned po jeho ukončení. Kačerka místo často kontroluje. Reviewer je se situací u keše obeznámen. Ale virtuál si potřeboval kopnout nebo uvolnit místečko pro sebe.

Něco takového by bylo asi dost zbytečné, pokud Reviewer vidí u keše problém, má možnost rovnou konat. Nepotřebuje k tomu NA log. Je tedy nelogické aby si poslal z keše NA log a následně ho v mailu rozklikl a řekl si: A hele, NA…, honem musím konat.

Zegga: Pokud je to takhle, tak je to samozrejme spatne. :frowning: Bohuzel branit se asi neni jak.

Myslim, ze mame inteligentni reviewery, kteri si dokazou dat 5 a 5 dohromady a rozhodnout, zda je nutne archivovat nebo ne. Uplne staci po jeho NA logu, aby owner zareagoval a reviewer ani nebude nic konat. Nicmene necha-li to owner bez odezvy, tak pak at je jeho kes treba archivovana.

Hihi, krásná teorie :D. Ne, vážně, v tomhle já nejedu, že bych si chtěl dobrovolně přidělávat práci řešením NA logů, to fakt ne :D.

Nemam potrebu se schovavat za jiny nick. Reseni NA logu patri do prace revieweru a namam potrebu sobe ani kolegum pridelavat praci. Uz takhle to staci. Pokud narazim na cache, ktera ma problem, resim ji a take se pod to podepisu. Ahoj Pitris