Neexistující logy - prosím o radu

Hezký večer, řešili jste prosím někdo případ, kdy na webu u vaší kešky jsou záznamy nálezců, které ale přímo v kešce v logbooku nejsou? Co s tím? Díky

Smazat log! :slight_smile:

Se divim, ze zrovna ty neco takovyho resis? Vychcanost a podfuky jsou prece ve tvym stylu, ne?

No jasně, prostě smazat. Sice takove "podvodniky" nechapu, protoze tim kazi zabavu jen a jen sami sobe, ale asi jsou i taci. Natvrdo smazat, a jeste klidne udelat bububu.

A mas jistotu, ze ti cast logbooku nechybi?

Poslat soukromou zprávu se žádostí o vysvětlení - pokud žádné rozumné nepřijde tak smazat log a jméno cachera /nejlépe s naskenovaným zápisem v logbooku/ šoupnout sem, aby i další owneři jejichž cache navštívil mohli zkontrolovat logy.
Kontroly nedělám, ale v případě takového hajzlíka bych udělal vyjímku! :o

To je takový extra slušný postup, pokud ho hned smažeš, tak to bude taky OK - /pokud tam třeba nebyla tužka, tak ti měl dát vědět na webu/.

Díky moc všem. Listy určitě nechybí, jde o relativně novou kešku. Zkusím dotyčného kontaktovat a kdyžtak to smáznu :wink:

Někdy se nějaký tým rozpadne na jednotlivé členy a ti pak dodatečně logují nález cache pod separátním nickem jen na inetu. Pak je logů na inetu více, než v logbooku v kešce, kde se původně logovali společně pod jedním nickem. To ale zřejmě nebude tento případ.

Určitě kontaktovat, může to být nějaký začátečník, který neví co a jak a neumí si ani přeložit co tam vybral …

Zeptal bych se rád co se dělá v opačném případě. Porovnával jsem si jednu keš a v papírovém logbooku je asi o 10 záznamů víc než na webu. A jedná se o záznamy staršího data. Valná většina z tech lidí nic neměnila (no trade) ale snad jeden dva ano (ne trackables).

Je vlastně podmínkou logovat na webu ? Jak se k tomu staví majitelé ?

A to je úplne košer ?

A neni to jedno? Obcas vyrazim s nejakym kolegou a kdyz dame treba 10 kesek a zapisuje jenom jeden, klidne se muze stat, ze zapomene nekde druheho zapsat.
Dokazu si predstavit i sam sebe, ze se nezaloguju. Pokocham se mistem, najdu nakej peknej coin a v domeni, ze jsem se uz zapsal, ulozim vse zpet a valim dal :slight_smile:

Je fakt, ze uz se mi to taky malem stalo, ze jsem se zapomel zalogovat a i sem tradoval a tak se mi neco libilo, ze jsem na logovani malem zapomel ;o) Obzvlast kdyz vas jde vic, tak kecate kecate a pak na to zapomenete. Urcite bych usera kontaktoval, za to clovek nic neda, a kdyz se do tydne neozve, tak smazat. Podle jeho statistik se taky da dost usuzovat, co je zas, jestli ma za 2 meisce 600 kesi, kazdou na druhe strane republiky, je to jine, nez nekdo kdo ma 5kousku a nema treba ani doma pristup na internet a chodi jednou mesicne do knihovny.

Ba, ba, ja se zase jednou zapomnel podepsat - napsal jsem pochvalny log, datum a vymenu, ale na podpis jsem jaxi zapomnel. Urcite nejdrive kontaktovat provinilce a pak teprve mazat.

Co to mělo znamenat?

Souhlasím 100%. To, že jsem se zapomněl podepsat se mi stalo zrovna o víkendu na Ještědu. Na webu jsem to napsal a mám i ofocenou kopii logu z logbooku, takže snad nebude Dorcadion jeden z puristů a zastánců tvrdé linie a log mi nesmázne.

Vzhledem k tomu, že GC.com nemá podporu pro týmy, bohužel se to jinak udělat nedá :frowning: Taky se mi moc nelíbí logy typu "rozpadl se nám tým" nebo "trackuju si coin", nebo naopak třeba sedm logů od různých lidí ze společného nálezu, ale plně chápu kačery co to tak dělají, protože jiná možnost prostě není. V těchto případech to není chyba kačerů, ale Groundspeaku. Sám loguju v týmu a hrozím se dne, kdy bych měl vše přelogovávat na sebe, zatím to naštěstí doufám nehrozí :wink:

Také jsem se několikrát k logu zapomněl podepsat. Napsal jsem datum hodinu, i text, ale na jméno jsem zapomněl. Uvědomil jsem si to třeba až doma, tak aspoň na netu jsem se o tom zmínil, aby autor věděl.
Jinak rozhodně je dobré nejdříve kontaktovat dotyčného kačera, ať to vysvětlí, než mu jen tak bez jakéhokoliv infa log smazat..