Co se mi včera nestalo. Týden nikdo nelogoval na jedné mojí keši, tak jsem se jel podívat, jestli je vše v pořádku. Samozřejmě: keš nikde, tak pátrám v okolí a našel jsem ji "pohřbenou" nedaleko v jiném objektu. Celé odpoledne jsme se synkem vymýšleli nástroj, jak ji dostat ven. Nakonec se podařilo a my jsme mohli zjistit, který "kačer" to má na svědomí. Logoval pouze v logbooku a zanechal nám tam krásný rezatý zapalovač. Jenže na gc.com takový nick neexistuje a ani v okolí ne takové jméno neobjevilo. Stalo se vám to taky?
Jsou lidi kteří logují jen do logbooku, také jsem se s logy jednoho takového člověka setkával.
Měl jsem už na jedné keši NE-kačery. Přesně podle návodu zalogovali že to našli, ale kačeři to nebyli..
Tady u nás byla keška na takovém místě, že v logu bylo víc "Našli jsme náhodou, nejsme kačeři." Všichni ale byli korektní a kešku chovali spořádaně tam, kde ji našli… ![]()
To nic není, ale mě zalogovali mudlové na GC10NR6 Baťově mrakodrapu FTF ![]()
A už několikrát se mi stalo že krabka byla jinde než jsem ji ukrýval, dokonce jsem jednou měl strach, že ji jako autor vůbec nenajdu. :o