Nefunguje 30denní free Premium Membership

Ahoj, potřebuju poradit. Mám už několik let účet na geocaching.com, samozřejmě basic member. Nedavno jsem si koupil Oregona 200, doslechl jsem se, že s ním jde získat na 30 dni na zkoušku Premium Membership. Takže jsem Oregon zaregistroval, a přešel na tuto stránku Geocaching > Garmin Free 30 Day Trial Premium Membership, kde jsem splnil všechny podmínky (registrace, plugin…) kliknul jsem na "activate" a napsalo mi to, že jsem dostal 30 denní zkušební dobu na PM. Ovšem můj účet je stále BM, (i po několika nových přihlášeních.) Když kliknu na "upgrade my membership". nabízí mi to jen kecy o tom, jak můžu zaplatit 30 dolarů za roční PM. Nevíte prosím někdo, jak na to ???

Kudy jsi se na tu stranku doklikal? Registroval jsem se takto uz 3x, ale to byl odkaz na hlavni strance dole a fungovalo to bez problemu. Pred tydnem se mi dostal do ruky dalsi garmin, ale uz jsem tu registracni stranku nenasel, takze kdovi jestli je to jeste v platnosti..

Dostal jsem se tam přes tento odkaz Geocaching > Garmin Free 30 Day Trial Premium Membership, zároveň jsem byl přihlášenej na svůj účet.

ALL: Nevíte tedy, jestli ještě platí, že když si koupíte Oregon nebo Kolouše máte v tom 30 dní Premium zdarma ?

Ja se ptal jak jsi se tam proklikal z hlavni stranky, to me zajima, ten odkaz je uz v prvnim prispevku, ten jsem logicky videl :slight_smile:

O této možnosti jsem nevěděla, ale hned to zkusila - přes odkaz, který je zde uveden. A vše funguje, odhlásila jsem se, přihlásila a jsem Premium member.
Díky :smiley:

Ten odkaz je např. v Support Center.
BTW sice se tam píše, že je to pro Colorado, ale mně to kdysi zafungovalo i s eTrex Legend.

No, tak proč to u všech rohatejch nefunguje mě ?

Myslím, že to bude asi tím tvým nickem :D:D:D

Zkoušel si jiný prohlížeč?

ja to udelal vcera v mozile a vse bez problemu.

Aktivovat 30 denní PM. Odlásit se z gc.com smazat cookies a přihlásit se, toto by mělo fungovat. Mě to takto fungovalo.

Dnes jsem jiz po druhe vyuzil FREE PM pomoci registrace nove GPS, jenze je to nejakej divne. V profilu mam stale Basic Member, nejdou PM funkce ale pratele me na strance My Friends vidi jako PM. Nevite nekdo co stim? Prohlizecem to neni. Provadel jsem registraci doma a ted sedim uz nejakou dobu v praci. :expressionless:

Dej tomu cas.

BTW pri prodluzovani ti to beztak psalo, ze ti to prodluzuji do 1/1/2000, ze?

Nic takoveho to nenapsalo. Budem to muset zkusit znovu protoze jsem zjstil ze pratele maji u me napsano PM od doby co jsem ho mel na mesic po registraci Oregona, ale ikonu mam jako obyc BM. Neco se nepovedlo.

Tak zkusili jsme zegistraci dakoty na garminu zrusit. Zaregistrovat pod novým uctem. Vse Ok, ale kdyz dame kliknout na Activate free 30 days tak se obeví jen Plugin loaded successfully. a to je vse :expressionless:

Tedkon jsem zjistil, že to existuje, tak jsem zaregistroval sveho e-trexe a zatim to beh v poho.

Moc se v tom nevyznam, tak bych chtel poprosit nekoho zkušeného, jak, když si nastavím notifikaci, která mi chodí na mail ([email protected]) udělám, aby se mi z mailu přeposílal SMSkou na mobil.

Chtěl bych to teď zkusit, páč uvažuju o nákupu.

Díky za odpověď

Taky jsem si asi 2 týdny tomu aktivoval premium účet na 30 dní zdrama s oregonem 200 a měl jsem stejný problém, že ostatní mě viděli PM a já jsem ty funkce neměl, vyřešilo se to tak že jsem počkal v nervách 48 hodin po aktivaci a pak už to v pohodě jelo ale taky jsem nevěděl co s tím je, někteří si musí hold počkat a zrovna to chytlo tebe a mně :frowning:

Tak jsem zvedavej, jestli to pujde. Protoze premium member mam v profilu napsano uz dlouho i kdyz pm nejsem.

Mortticia: neni dulezite co tam mas napsane, protoze do Forum Title si muzes vepsat co chces. Dulezite je, abys to "Premium Member" mel u "Status" a pripadne i ikonka byla zlata. Ja u tveho profilu vidim "Member".

Spis se podivej sem:
http://www.geocaching.com/my/

A u "Renewal Date" mas co?

Já když si zhruba před rokem registroval trial member, tak to taky nějakou tu dobu (den-dva???) trvalo, než mi to ukázalo, že jsem premium member…
Prostě v klídku posečkejte,než jim to databáze schroustá, nebo jak to dělaj. Kdyby po dvou dnech žádná změna, tak jim napište na help-desk.