nefunguje google chrome

Nemáte někdo problém s nahráváním obrázků na stránku geocaching? Dřívě mi vše fungovalo OK, dneska nic. Tedy, nahrávat jde, ale obrázek se dramaticky zmenší (odhadem na 300x200). Fotky jsou moje, formát JPG, velikost cca. 7 MB - geocaching si dříve to sám transformoval. Nevíte co s tím?

Také jsem na to narazil a zkusil jsem fotky do listingu vkladat trochu jinak nez dosud. Zatim to funguje. viz.
GC2WFQ8 Inspirace OB (Unknown Cache) in Karlovarský kraj, Czechia created by showpa
Postup.

1. nahraji fotku
  2. dam editovat fotku
  3. kliknu na fotku pro vetsi rozliseni
  4. pouziji tento odkaz v listingu

Snad to bude funkcni i nadale.

showpa

Díky.

Nejde mi profilovou fotku na GC.cz. Nevíte co s tím? Fotku jsem zmenšil a pořád nic:(…

Nedávno mi nešly obrázky. To je již vyřešeno. Dnes mě ale zaskočila nefunkčnost googlu chrome na geocaching.com. Máte s tím také problém?

Ne.

Me to taky jede OK…

Ahoj,
vubec mi nejde spustit chrome. Objevi se jen dialog okno "Ouha! prohlize g ch spadl. Chcete restartovat?" Ok/Storno…

Vse jsem vymazal, nainstaloval znova a zas nic. Provedena defragmantace disku, nic. Nova instalace, nic.
Jen obcas se povede, ze vybehne cervena chybova hlaska, ze nastala chyba a ze neco naslo nacist a zda chci program Ladit. A obcas, kdyz dam Ladit, se to i otevre a pak to beha normalne.

Presny text:
Instrukce na 0x74e1c296 se odkazovala na pamet 0x74e1c296. Pozadovana data nebyla umistena do pameti kvuli vstupne-vystupni chybe na 0xc000009c

Nevite nekdo co s tim je? (a nepiste, ze jo, ze je to rozbity :stuck_out_tongue: )
diky moc

Ahoj,

me zase v google chrome nejde stahovat PQ, vzdycky kdyz to chci stahnout tak mi to napise toto:

Ze serveru byla přijata duplicitní záhlaví
Odpověď ze serveru obsahovala duplicitní záhlaví. Tento problém je obvykle způsoben nesprávnou konfigurací webových stránek nebo serveru proxy. Opravit jej může pouze správce webu nebo serveru proxy.
Chyba 349(net::ERR_RESPONSE_HEADERS_MULTIPLE_CONTENT_DISPOSITION): Bylo přijato několik záhlaví Content-Disposition. Z důvodu ochrany proti útokům rozdělujícím odpověď HTTP je to zakázáno.

V mozille to ale stahnu v pohode, nevite co s tim? Driv to fungovalo normalne.