Aho,j přestal mi fungovat project GC, který jsem dlouho rád užíval. Chce to po mě provést autorizaci, tomu rozumím. Ale když ji chci provést, tak tlačítko "I Agree" zůstane nefunkční a tak se autorizace neprovede. Zkoušel jsem 3 různé prohlížeče a to mi nepomohlo. Groundspeak mě odkázal na provozovatele, protože to není jejich a na projektu GC položka support hlásí chybu.
Nestalo se to také někomu a nemáte náhodou někdo nějaké řešení???? Díky za odpověď.
Registruj novy nick a tak by si sa mal dostat do supportu (zlozitejsie, horsie kedze by si si nemal vytvarat zbytocne konta). Popros kamarata aby im napisal (jednoduchsie, lepsie)
Aho,j přestal mi fungovat project GC, který jsem dlouho rád užíval. Chce to po mě provést autorizaci, tomu rozumím. Ale když ji chci provést, tak tlačítko "I Agree" zůstane nefunkční a tak se autorizace neprovede. Zkoušel jsem 3 různé prohlížeče a to mi nepomohlo. Groundspeak mě odkázal na provozovatele, protože to není jejich a na projektu GC položka support hlásí chybu.
Nestalo se to také někomu a nemáte náhodou někdo nějaké řešení???? Díky za odpověď.
Ahoj, také se mi stalo něco podobné, Agree a ende. Zajímavé je, že když jsem se vzápětí pokusil přihlásit přes ověřovač nějaké challenge, tak tam agree prošlo a pak už jsem se i na svůj profil proklikal...
Brundi, díky za info. Nakonec mi to pomohlo. Zkusil jsem si zkontrolovat několik mysterek a po jejich kontrolách jsem se najednou "nahodil" a vše proběhlo a nyní již Project GC frčí. Takže díky!!!