Od posledniho vikendu pozoruji zvlastni vec - server geocaching.cz obcas nefunguje. Projevuje se mi to uz nekolikaty den za sebou takto ve vecernich hodinach, delka zhruba hodinu nekdy mezi 20-22 hodinou.
V dobe vypadku se na server dipingam, ale prohlizec se po chvili marneho cekani nedocka odpovedi serveru. Adresu vidim jako 81.0.246.29
Poprve jsem to spozoroval o vikendu na lince v penzionu. Nicmene problem trval i doma na uplne jine lince a pocitaci. Dokonce mam pocit, ze kratsi vypadky se obcas projevuji i v praci, kde je to tuplem jina linka a tuplem jiny pocitac.
Pozoruje tyto problemy jeste nekdo jiny?
Tusi nekdo z adminu, co se asi tak muze dit?
To s tema Ip adresama jsem zblbnul, v puvodnim prispevku jsem to opravil. ted sjem si omylem pingnul na gc.com. :). Takze adresu vidim porad stejnou, jak v dobe vypadku, tak v dobe chodu. takze se mi to jevi jako vypadek HTTP serveru. (V dobe vypadku nejede ani wiki.)
Bohužel to pozoruji taky. Jediné vyjádření od provozovatele hostingu co mám je, že dělali nějaký update a že už by to prý nemělo nastávat. Ale výpadky bohužel pokračují. Normálně s provozovatelem hostingu komunikuje choze a možná mu poslali nějaké podrobnější info, ale ten je teď snad na dovolené. Výpadek se asi týká jen www serveru, třeba ftp pořád funguje a ping jak píšeš taky.
Víc o tom nevím
jj, děje se to tak nějak různě… od soboty jsme v rakousku, v sobotu a neděli to nešlo, v pondělí se chytnul server chvíli večer, v úterý tak nějak po různu a dneska to zatím jde…
Mysleli jsme , že je to jen u nás, ale děkuji, že jste to sem napsali a my si to mohli náhodou v rámci možností, kdy server jde přečíst. U nás to jinak nejde ani v průběhu dne ani na jiném PC, na jiném připojení.
Jsem z toho voľaaký zmetěný, je vůbec možné aby nefungovala jen nějaká konkrétní www adresa z nějakého konkrétního připojení? To je snad věc poskytovatele hostingu a systému DNS. Buď to jde všem nebo nikomu. Nebo se pletu? U mě to samozřejmě také vynechává. Když to bylo poprvé, chtěl jsem se jít oběsit, ale už si pomalu zvykám.
Ahojky,
Ano. Děje se to i u mě. Posledních pár dní velice často,zvlaste vecer, ale obcas i behem dne. pozoruji to jak doma tak na pocitaci v praci. Vcera jsemměl asi zhruba dvouhodinový výpadek.
Je zbytečné hlásit, komu to z jakých pc nefunguje, protože když klekne server, tak to nejde nikomu. Zajištění hostingu jde mimo mě, takže se to snažím řešit s ostatními, bohužel teď v době dovolených je to poněkud problematické.
Jsem rad, ze problem neni u me. Vzhledem k vlastnim prechodum mezi ruznymi sitemi a nahodnosti jevu jsem mel obavy, Doufam, ze se to brzo probere.
Naposledy jsem to pozoroval nekdy vcera nebo predevcirem