Nefungují PQ?

Od včerejška mi nechodí PQ. :frowning:
Dokonce ani nově výtvořené.
Máte taky někdo problém?

Tak nevím, teď jsem vytvořil nové a přišlo ihned.
To samé jsem dělal včera, a nic. :o:o

Dneska jak mi piplo 16 kesek v NDR a jedna medialne znama v Dole Bedřich , jsem si odcvakl PQ a prislo hnedle :slight_smile:

Petre, jede to normalne

Včera dopoledne jsem se pokoušel asi hodinu vytvářet, kopírovat editovat různé dotazy, ale nic nepomohlo a PQ se ani nevygenerovalo. Pěkně mě to naštvalo, ale nejhorší bylo, že ve 20:06 všechny PQ dorazily na e-mail což mě bylo platný jak mrtvýmu zimník.

PQs už chodí ale až na vyjímky (My finds a hodně staré pravidelné dotazy) mezi 9. říjnem a 11. říjnem večer nefungovalo NIC !! (viz fórum na gc.com) Od 8. října mi první PQ přišla až dnes v noci.

Teď jsem zkoušel vygenerovat dvě PQ. Na mail přijde zpráva, že si je můžu stáhnout, ale na gc.com je v záložce Download stále 0.

Dělá to ještě někomu?

Tak jsem zkusil vygenerovat jedno moje přednastavené PQ.
Mail s informací, že PQ můžu stáhnout přišel během 5 minut.
Na webu se PQ zobrazilo, původní "1 days remaining" se změnilo na "6 days remaining", ale po stažení tohoto PQ je v něm stejný obsah jako v tom z 12.10.2011, dnes publikované keše v něm nejsou!

Zajímavé je, že když dám toto PQ hned po vygenerování zobrazit na webu pomocí Map this Location, tak ty dnes ráno publikované keše jsou zobrazeny jako obsažené v mém požadovaném PQ. Jen ten balíček ke stažení se jaksi nevygeneroval nový.

Edit:

Tak jsem si udělal identickou kopii požadovaného PQ na webu pod jiným názvem, mail přišel za dvě minuty, PQ na webu připravené na stažení jde stáhnout a obsahuje i dnes ráno publikované keše. Problém tedy naštěstí "je pouze" u již existujících PQ.

Tento víkend mi také PQ fungují nějak divně. Přestože se zdánlivě vygenerovaly hned a email přišel obratem, některé PQ šly stáhnout bez problémů (nenapadlo mne zkoumat, zda obsahují nové keše, když mají nové datum), zatímco jiné po rozkliknutí zmizely, už se ani nenabízejí ke stažení a nedaří se je ani opětovně generovat.

humpolik: Přesně jak píšeš. Nové PQ jsem dostal do 30 sekund. :wink:

Jj, to samé, jsem zvědavej, co mi odpoví.

Přesně to samé se mi stalo už včera. A dnes opět. Z 5 jsou ke stažení jen 3, i když se vygenerovaly a přišel mail.

Se divim, že tu má každou chvíli někdo vůbec odvahu propagovat PM, když to takhle "funguje" (co to sleduju, neni to žádná výjimka).

Potvrzuji, PQ generovane v sobotu, pri pokusu o stazeni dnes zahlasily:
Sorry, the requested Pocket Query download is no longer available.
A zmizely ze seznamu…

Je to bes des , me pride email ze mam nove PQ ke stazeni a kdyz se podivam do zalozky ke stazeni tak tam zadnej soubor nemam.
Asi si budem muset priplatit za PM aby to zase chodilo normalne.

Buď klidnej, nechodí to ani PM :wink:

Je to tak emailem prijde upozorneni,ale stahnout neni co.Asi je neco nemocne :frowning:

Dnes jsem vytvářel dvě PQ z bookmarku a neměl jsem žádnej problém. Email přišel okamžitě a když jsem se přhlásil byly tam PQ na stažení.

Já mám stejnou zkušenost jako ostatní. Na mail mi to včera přišlo téměř okamžitě, ale PQ ke stažení žádné. Naštěstí se to dá stáhnut z toho mailu.

To ale jen kdyz je v PQ max 500kesi… Coz v pripade tech mych nebylo :frowning: Po te, co predevcirem vygenerovane pq zmizelo v okamziku, co jsem ho chtel stahnout - viz mj predchozi post, jsem je chtel vygenerovat znovu. Prisly maily, ale ke stazeni se pro zmenu, stejne jako v pripade dalsich, neobjevilo proste nic… Ale v prehledu uz byly oznacene jako vygenerovane, tedy dalsi uz generovat neslo… Uzasny system… :frowning: