Nefungující notifikační emaily u TB a GC?

Ahoj,

již asi týden mě nedorazil žádný email s notifikací o pohybu mých GC či GC a TB které mám na watchlistu. Tyto však vesele cestují dál. Ostatní maily (PQ, watchlisty kešek atd.) normálně fungují, nic podobného adresám Groundspeaku na blacklistu nastaveno nemám. Vše fungovalo několik let normálně, ale nyní bez jakékoliv změny na mé straně prostě maily nechodí (poslední přišel 23.7.2008). Je to jen u mě nebo je to v celým baráku? Případně netuší někdo, kde je zakopanej pes (nebo cokoliv jiného - hroby nebrat)?

Hmm, taky jsem si hoho vsimla…

Tak zprávy o pohybu GC a TB co mám na watchlistu mi chodí, zato mi nepřišel obvyklý páteční přehled nových cachí v mém okolí…

Vcera po zalogovani TB ani pip ba ani kuku.:smiley:

Mně nechodí vlastní logy u keší, které mám ve watchlistu.
Nepřišel mi ani log "owner maintenance" na vlastní keši.
Nechodí mi logy když já sám "hýbu" GC/TB na watchlistu.
Stav pozoruji od cca 17.7. :frowning:

Jo jo potvrzuji to same co Pehta. TB se mi hybou a emaily zadne nechodi.

jj, taky jsem zjistil, že TB/GC přeskočil pár keší a nikde nic :frowning: Doufám, že to dají dohromady.

31.7. 01:00 Stale nefunkcni, kde udelali soudruzi z NDR chybu???:D:D:D

Páni, a já si říkal, že mi TS nějak moc stojí :smiley:

Díky za zprávu. V předchozích dnech jsem už přemýšlel, jak donutit jednoho Němce, co už dlouho drží můj travel bug, k nějaké činnosti. A on už přitom zase běhá po keších.

Kdyby se někdo pohyboval kolem Klagenfurtu (Rakousko), mohl by mi dovézt domů myš vypuštěnou v Thajsku :slight_smile: - viz referenční kód TB14TJC.

2.8.2008 Stále nefunkční…:expressionless:

Teď právě mi přišel email, když kolega zalogoval discover u [tb]TBZH1Y[/tb].

Mě zprávy nechodí od 1.8.2008

Stale nefunkcni.:(:(:frowning:

mě během minulého týdne došlo několik mailů o pohybech TB které jsem si dal do watchlistu, nekontroloval jsem však jestli došly maily o všech pohybech

Mě fungují ty, které mám dané do WL ručně, ty které jsou tam automaticky - moje - nechodí…

Od jisté doby (začátek srpna?) nechodí notifikace od vlastních logů. Podle mě je to schválně změněno
Logy od ostatních chodí (i když občas se zpožděním)

a platí to i u keší

já říkám - konečeně !

No ja jsem si právě ty svoje logy schovával :frowning:

vždyť to za tebe dělá groundspeak… http://www.geocaching.com/my/logs.aspx?s=1