Ahoj,
Mam prolem se zobrazenim Cachemapy. Pri exportu dat se zobrazi soubor mapa.html, mapa, ani kese se vsak nezobrazi. Je videt jen javascriptove okno Googlen Maps s posuvniky a veskerymi tlacitky, ale bez samotne mapy a kesi.
Nepozoruje nekdo podobny problem? Nevite nekdo co s tim? Dekuji za odpoved.
Dole pod mapou musíš ještě spustit filtr.
Filtr samozrejme spoustim, ale problem to neresi ![]()
Mě to funguje. Ale vždycky ti to bude zobrazovat jenom kešky, které jsou obsaženy zrovna v aktuálním filtru.
Me to taktez fungovalo,ale najednou prestalo ![]()
Tak mě napadá, nefunguje to třeba jinak než v minulé verzi. Teď zrovna to zkouším a je to fakt ok.
Mozna to bude novou verzi..nevim…
Ja vidim jen toto:
sem napsal kokotinu, srry, jsem chtěl napsat verze ![]()
Mám stejný problém. Už jsem to tu jednou psal ale nedostal jsem odpověď.
Treba by poradil HaLuMa.
Jsme na vylete, takze se nemuzu do problemu polozit, ale zjevne ti neseje GoGleMaps. Nemas nejak omezeny javascript? V jakem prohlizeci se ti to otvira?
Jink ta cachemapa se uz hodne dlouho nemenila.
Asi to vazne bude problem s javascriptem, ale netusim jaky. Kdyz mapu umistim na web, funguje, na localu ani tuk. Jinak pouzivam IE7. Google maps mi jinde funguje.
Taky jsem zaznamenal, že v IE7 mi mapa nejede, ve Firefoxu jede…
Občas blbne v opeře - ale to je zajímavé, protože to je jen asi co 5 spuštění…
Tak jsem pro zajímavost třesoucí rukou stiskl tlačítko IE 6.0 … hm, všechny kešky se tam zobrazují šedivě, ale i tak to funguje. Doma ještě zkusím IE 8 (tam by to mohlo být zajímavé, protože jedny moje stránky se tam začaly zobrazovat stejně jako ve FF). Já věděl, proč to nepoužívám …
Tak s tim laboruju cely den a zadny pokrok :-(. V IE7 to nepracuje vubec, ve firefoxu se mi sice mapa nacte, ale kese se stejne neozobrazuji, i kdyz v souboru data_cachi.txt jsou. Stahl jsem z webu i samostatnou Cachemapu a reinstaloval JAVU, ale chova se to stejne.
Takže, pokus, jak jsem slíbil. IE8 Beta mi píše na stránce, kde se mapka navíc zobrazuje s nějakým špatným kódováním (viz obrázek na této stránce - např. SatelitnÁ, HybridnÁ) toto:
Webpage Script Errors
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Tablet PC 1.7; .NET CLR 2.0.50727)
Timestamp: Sun, 23 Mar 2008 19:24:11 UTC
0.
Line: 188
Char: 114
Code: 0
URI: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Zllic/Application%20Data/geoget/map/mapa.html
Ve FF mi vše funguje zcela správně.
Třeba to něčemu pomůže.
Presne to same hlasi i IE7 a spatne kodovani na strance je tam take..
Javu netreba reinstalovat, s tou to nema nic spolecneho. Tohle pouziva javascript, co je vec zcela nezavisla na jave.
V IE se i me ukazuje vsechno sedive, pouzivam to ve firefoxu, kde je cela mapa i vyrazne rychlejsi. Nejsem javascriptovy programator, takze jsme delal jen jednoduche upravy v te mape, nicmene neni vyloucene, ze jsem tam neco zvoral, ani neni vyloucene, ze tam je chyba z drivejska.
Pokusim se na to nekdy zamerit.
Tak i na mě dopadla nějaká černá ruka, protože FF 3.0b5 a mapa z GG 1.2.6.289 si evidentně nerozumí a naskočí mi velmi rychle prázdné okno pouze s ovládacími prvky a pod ním kompletní nabídka zaškrtávátek. Ať tam kliknu, na co chci, vůbec to nejeví známky života.
A jedna věcná. Pokud si do seznamu českých kešek v GG ručně přidám nějakou zahraniční, nebude to činit nějaké potíže?