Ahoj, dnes jsem zjistil (ke své smůle až v terénu), že po faceliftu rozhraní GC.com provedeném k 1.4.2010 přestal v Geogetu fungovat import řetěžce nápovědy "Additional Hints". Hint je nyní sice možné na webu dekódovat bez nutnosti znovunačtení celé stránky, zároveň ale zjevně došlo ke změně struktury kódu, se kterou si prozatím Geoget neporadí.
Vim o tom, a betatesteri uz maji verzi, ktera to m opravene. Ostatni musi pockat, dokud nevyjde. Bohuzel, zrovna je tam neco pomerne velkeho rozvrtane, takze strpeni… a ted o svatcich jsem mimo, nic neudelam.
Problem pochopitelne neni v tom importu hintu, to je oprava na pet minut. Problem je v tom, ze se ta zmena trefila zrovna do obdobi, kdy v Geogetu pribyva pomerne zasadni mnozstvi novych funkci. Jejich dokonceni a odladeni chvili trva. Takze trpelivost, bude to stat za to!
Super … hned si ji jdu stáhnout … ještě mi řekněte,jak mám volně přejít na novou verzi bez toho aniž bych program znova nastavoval.Lze to?Myslím znova stahoval keše,znova implmentovat jerryho a autostat atd…
Díky
jen projistotu zkontroluj funkcnost filtru. ty stavajici by se mely aktualizovat samy, ty co sis delal sam zkouknout.. snad by melo stacit je znova ulozit.