Nefunkční import Hintu v GG2

Ahoj, dnes jsem zjistil (ke své smůle až v terénu), že po faceliftu rozhraní GC.com provedeném k 1.4.2010 přestal v Geogetu fungovat import řetěžce nápovědy "Additional Hints". Hint je nyní sice možné na webu dekódovat bez nutnosti znovunačtení celé stránky, zároveň ale zjevně došlo ke změně struktury kódu, se kterou si prozatím Geoget neporadí.

Po exportu do GPX jsou všechny hint tagy prázdné:

<groundspeak:encoded_hints><![CDATA]></groundspeak:encoded_hints>

Dovolil bych si proto požádat autory o prověření. Předem mockrát díky.

Bude to znenou na GC.com stejna situace nastala, problemi z dekodovanim Hints, u softiku Geoscout.

No, když si to necháš poslat přes PQ tak je to OK.. :wink:

Vim o tom, a betatesteri uz maji verzi, ktera to m opravene. Ostatni musi pockat, dokud nevyjde. Bohuzel, zrovna je tam neco pomerne velkeho rozvrtane, takze strpeni… a ted o svatcich jsem mimo, nic neudelam.

kdy muzeme ocekavat uvolneni nejake funkcni verze?
bez Geogetu s funkcnimi Geojarry jsem jako bez nohy:-)

diky za info
Swoby

Uz se testuje "Release candidate" verze.

Problem pochopitelne neni v tom importu hintu, to je oprava na pet minut. Problem je v tom, ze se ta zmena trefila zrovna do obdobi, kdy v Geogetu pribyva pomerne zasadni mnozstvi novych funkci. Jejich dokonceni a odladeni chvili trva. Takze trpelivost, bude to stat za to! :wink:

Uz se nemuzu dockat a drzim palce, at se to co nejdrive povede.

Tak nova verze je uz na webu. :wink:

Super … hned si ji jdu stáhnout … ještě mi řekněte,jak mám volně přejít na novou verzi bez toho aniž bych program znova nastavoval.Lze to?Myslím znova stahoval keše,znova implmentovat jerryho a autostat atd…
Díky

Jasne. Normalne to nainstaluj pres tu starou, o nic neprijdes.

jen projistotu zkontroluj funkcnost filtru. ty stavajici by se mely aktualizovat samy, ty co sis delal sam zkouknout.. snad by melo stacit je znova ulozit.

Vypadá to,že skutečně vše šlape :slight_smile: … Díky tvůrcům …

Opět asi došlo ke změně na webu gc.com a gg neimportuje hinty…

nestraš, žádná změna a GG hinty normálně importuje, teď jsem to zkoušel

A pouzivas urcite posledni verzi GG? Ja to ted zkusil a normalne se nacetl.

Aktualizoval jsem si ho v sobotu a načetlo mi je to, teďka mi je to nebere, ale jsem na pomalé wifi, tak to ještě zkusím doma, kde je chyba :wink:

importoval jsem pred hodinou a hinty tam mam