Už se to tu jednou řešilo, ale nevyřešilo - Ve firefoxu se mi zničeho nic přestala zobrazonat mapa na GC.com. Je tam jen bílé okno.Chybová konzole Chyba: uncaught exception: [Exception… "Could not convert JavaScript argument arg 4 [nsIWebFF.getShowPopup]" nsresult: "0x80570009 (NS_ERROR_XPC_BAD_CONVERT_JS)" location: "JS frame :: chrome://webff/content/webff.js :: webff_showPopup :: line 507" data: no]
Zkoušel jsem firefox přeinstalovat, i javu a pořád nic.
Dík za radu
Zkus jestli ti to funguje třeba v Chromu nebo v Opeře.
Já měl stejný problém, ale přeinstalování Chromu vše vyřešilo. Instaloval jsem nějaký doplněk a pak to začalo blbnout.
Takže přeinstalovat. Možná by to šlo i nějak jinak, ale já na nic nepřišel.
Pokud ti to nejede i potom tak to je smůla.![]()
Já ti neporadím. sorry
V internet exploreru to funguje. Firefox jsem přeinstaloval, ale nepomohlo to:(
Sláva, tak už jsem to rozchodil:p. Nainstaloval jsem tam starší verzi firefoxu a po ní nejnovější, a už to šlape
Povedal by som, že stačilo vymazať cache a cookies prehliadača.
Prosím o informaci zda nefunguje mapa na GC.com jen mě nebo i vám.
Dale pak se chci optat zda vám funguje vyhledávání keší dle měst???
Moc dík.
Jirka STT
Nezaznamenal jsem, že by nefungovala. Ted otestováno a obojí OK,
U mě dobrý, všechno funguje, jak má. Google chrome.
mě nefunguje delší dobu..
Mozila, IE Nic!
Už jsem to tady řešil, ale na nic rozumného se nepřišlo. Na internetu jsem našel, že by to dokonce mohla způsobovat aktualizace Skype, ale to taky nepomohlo…dokonce se mi teď stává že se mi občas nezobrazí např. fotky v listingu..Brzy ten kompl vyhodím z okna:D
Díky za info.
Instnul jsem Google chrom a už zase frčím.
Díky moc.
Jirka STT
Ahojky,
Testnuto ve Firefoxu a nemel jsem žádný problém s vyhledáváním.
Po poslední aktualizaci mi po nějaké době vypadnou z mapy nalezené cache a zobrazuje mi to všechny normálně (bez smajlíků) a taky s odchylkama. Jako kdyby mě to odhlásilo. A musím vždycky obnovit stránku.![]()
Jo mně se to teď taky jednou stalo a musel sem se odhlásit a znovu přihlásit. ![]()
Taky my v mapě po chvíli zmizej smajlíci - nalezená. A jsou normálně zobrazené keše. Po odhlášení a přiohlášení je to zase ok. Už jsem to zeregistroval před několika dny… Jiný problém jsem zatím nezjistil:-) Čím to je?
Mě se děje totéž - keše, které mám nalezené, se zobrazí "normálními" barevnými ikonkami místo smajlíků. Většinou pomůže obnovení stránky prohlížeče, ale je to docela otravné. Používám Firefox.
Děje se tohle ještě někomu?
Děje se tohle ještě někomu?
Ano, též Firefox a stejné chování.
Ano, IE, stejné - s tím že obnovení většinou nepomůže a musím kliknout na svůj profil
V Opeře se mi to děje taky, ale stačí mi F5
ted jsem zkoušel na mozille a frčí to ![]()