Nemáte někdo nápad, co by mohlo způsobovat, že se mi poslední dobou vůbec nenahrají mapy na GC.com? Stále běží jen "vyčkávací" kolečko.
Kubuntu 9.04 a dělá to ve všech prohlížečích…
Hlavně, jak to opravit B)
Nemáte někdo nápad, co by mohlo způsobovat, že se mi poslední dobou vůbec nenahrají mapy na GC.com? Stále běží jen "vyčkávací" kolečko.
Kubuntu 9.04 a dělá to ve všech prohlížečích…
Hlavně, jak to opravit B)
V poslední době mám taky pocit, že načítání keší do mapy trvá příliš dlouho nebo se nenačte vůbec..
Mi se naopak zda, ze mapa zase funguje po dlouhe dobe jak ma :o) Pridali dalsi domenu, nemas nekde blokovanou prave tu domenu? Ja mam povoleny pro JS nasledujici servery: geocaching.com., goole.com, quantserve.com a gstatic.com. Ubuntu 9.04 a FF.
Tak treba ti to pomuze.
Na blokování jsem taky myslel, ale to nebude ono (anebo ne jen), protože totéž se děje v Konqueroru a v Epiphany. Leda by se někde ukládaly blokované adresy jinde, než v NoScriptu ještě.
V chybové konzoli je spousta varování a několik chyb (ale nechtěl bych svést přemýšlení jen na tuhle kolej).
Pokud jsou to chyby javascriptu, tak jim věnuj pozornost, protože to pravděpodobně budou ty chyby, kvůli kterým to nefunguje.
Aha, jasne pokud to byl i jiny prohlizec nez FF tak je chyba jinde. Pravda je ta, ze jen co jsem tady mapu pochvalil okamzite mi prestala fungovat, jen bile okno a nic vic :oD rekl bych, ze do toho zase soudruzi z NDR stourali. ![]()
Ahoj. Co znamená na mapce fialová keš? Když na ní kliknu tak mi nabídne pouze profil uživatele buď na cz nebo com serveru geocachingu. Díky
Máš v mapě zapnutou vrstvu "uživatelé". Vypni si ji a přestanou se ti zobrazovat (další vrstvy jsou fotky a uživatelské body, to taky nejsou kešky…). Jedná se o domácí souřadnice kačerů…