Od včerejška se nemohu připojit k vlastnímu prémiovému účtu na Geocaching.com. Na fóru Groundspeaku jsem se dočetl, že nejsem sám a že na tom pracují, nicméně se chci zeptat i tady. Má někdo stejný problém?
Dostávám jen hlášku: Sorry! We encountered an error when requesting that page!
JJ ten problém mám taky. Pokud otevřu cache z výpisu mailu, tak problém nemám. Ale jakmile se chci pohybovat ve svém účtu tak mi to nenačítá. ![]()
JJ, taky s tím zápasíme. Naštěstí ostatní stránky jsou ok.
Mně to taky nejede, mám tam stejnou hlášku..
Mám stejný problém, ani si nemůžu zkontrolovat, zda mi třeba ze statusbaru neubyla nějaká keška :-))) A to jsem BM, takže problém bude asi někde na vysílači a ne na našich přijímačích.
Ale ten chybový obrázek mi všechny útrapy vynahradí, rozčilený "Signal" vypadá překrásně. 
jj, tez mam stejnej problem, ale obrazek je super!!
Já jsem BM a funguje bez problému
Taky se nechytam, jinak všechno zda se funguje. Jestli si chces zkontrolovat pocet kesi, tak si najdi nejakou nalezenou, najdi se tam a obecnem profilu to zjistis.
I já jsem na tom stejně
Jde mi zalogovat keška, ale už se na můj profil nepodívám ![]()
Taky patrime k vybranym nestastnikum. Uz aby s tim neco udelali.
je to otrava. není to ani moc dávno co nefungovalo potvrzování žádostí o přidání do friends :@
taky ![]()
Funguje to, ale jako pri dial-up ![]()
Je to nějaký líný..jak má člověk s tímhle logovat 30 keší?! ZOMG
holt musíme počkat, ted se už nejde ani dostat na stránky gc.com
Asi je to nemocné …
mam taky ten problem jako kdybych měl vytáčenou linku
odezva na ping je ta 200ms
Nefaká to no.Ale určitě na tom makaj.Hrůza zalogovat jednu cache a TB.
Qnik,NeciXZY: a co terpve má dělat člověk co potřebuje zalogovat 33 cachý ![]()
Ještě, že jsem dneska v práci. Co kdybych potřeboval zalogovat třeba 200 až 500 kešek :o :-)))))
Já jsem taky v práci, ale je to vopruz i tak. Když se člověk nudí tak neví co by roupama a sleduje, jak je kdo ze známých aktivní. ![]()
A přitom mi teď přišel výpis z cache, kterou mám ve wathlistu, divné. ![]()