Nefunkční PQ?

Dobrý den,
už několik dní mi nechodí PQ. S nastavením jsem nic nedělal, dříve normálně chodila. Je zajímavé, že některé přijdou, a jiné ne. Například mám 2 PQ pro Prahu - v jedné mám Multi a Unknown keše a v druhé všechny ostatní. Jinak mají naprosto shodné nastavení, a Multi a Unknown přijdou, ale ostatní už ne. Last Generated mi píše 10/10/2009 12:00:00 AM. A pro rýpaly: Ne, limit jsem nepřekročil.

Díky za každou konstruktivní radu jak toto opravit.

Sorry, ale toto opravit nejde. Ja stale cekam na PQ pro Denver a prd. Je to problem GC.com. Nejspis vysoka vytizenost serveru. S tim se neda nic delat. Posledni dobou je to stale castejsi. Nastesti MyFind PQ chodi bez problemu.

Stává se to… Udělej si kopii těch PQ co ti nechodí a přijdou hned B) Pak ty původní smaž…

Obcas pomuze vytvorit kopii PQ a puvodni PQ smazat.
PQ se zpracovavaji podle priority, vice o tom v "How Pocket Queries Work" na strance PQ - prednost maji nove (kdyz si nekdo naklika cache do bookmarku nebo si zada okruh pred vyletem), zatimco pravidelne stahovane se propadaji na konec fronty a pri pretizeni je server nestiha zpracovavat vubec.

Skvělé, díky za vyřešení mého problému.

Ono to neni ani tak reseni, jako spis workaround (obejiti problemu). Myslim, ze by Ti i ty starsi nakonec prisly - a pokud (a mohl bys to dokumentovat), tak by to byl rozhodne duvod si na Groundspeaku stezovat (nedodali slibenou sluzbu).

Ale chozeni PQcek sleduju rekneme dlouhodobe a muzu rict, ze fakt docela spolehlive chodej (v ten den co maj) - aspon u nas.

No nejlepsi je si PQ vytvorit minimalne den pred tim, nez clovek vyrazi na cestu. Pak nebude prekvapen dlouhou dorucovaci dobou, coz treba hodinu pred cestou muze byt docela problem.

Ahoj,
potřeboval bych poradit. Už po třetí za sebou mi nepřišly My Finds PQ. Nevím vůbec co mám dělat, nic jsem v nastavení neměnil a žádný email s PQ mi nepřišel. Předtím chodily skoro hned. Když to bylo poprvé, řekl jsem si, že to zkusim za 7 dní. No a nic. Tak jsem to zkusil za dalších 7 dní a zase nic. Opravdu nevim co mám dělat. Prosím poraďte mi někdo. Děkuju:)

Me se obcas stava, ze to musim zmacknout nekolikrat, nez se to vygeneruje …

No někdy jsem to musel zmáčnout několikrát, někdy to stačilo jen jednou. Tlačítko pak zmizí, jako že se to vygenerovalo, ale žádný email nedorazí :frowning:

Moc prosím o radu. Dnes jsem zase chtěl vygenerovat My Finds PQ. Smáčkl jsem Add to guene a zase mi nedorazil žádný email. Přitom mi od gc. chodí upozornění na notifykace a i nálezy na mých keších. Moc děkuju za radu :wink:

Já už sice delší dobu My Finds PQ nepoužívám, ale zkus si zkontrolovat spamový koš.

Díky za radu. dobrý nápad;) Ve spamovým koši to není… A co používáš místo My Finds PQ?

Mrkni se, jaky tam mas datum, kdy se My Finds PQ naposledy vygenerovala.

Hned po zalogování kešky si u ní stahnu GPX eXchange File a tím si hned GSAK zaktualizuju. Výhodou je že si můžu hned vygenerovat aktuální statistiky a nemusím čekat na PQ který si můžu stahnout jednou za týden.

jj, dělám to tak taky. Po zalogování keše stáhnu hned její gpx soubor, načtu do GG a je to. MyFinds stahuji jen čas od času jen tak pro pořádek…

Naposledy se vygenerovala v neděli, když jsem to opět po sedmy dnech zkoušel. Dadum všechno sedí jako, že je to vygenerovaný. Ale prostě mejlem mi to nepřijde. Přitom všechno ostatní z gc. přijde. Ani to není ve spamovým koši. Prostě nevím kam se ten mejl ztratí. Nebo jestli ho vůbec pošlou. Zhruba před měsícem to chodilo normálně. Nic jsem v mejlu neupravoval, nemenil…:frowning:

Jestli ti to ani po tydnu nedorazilo, tak bych zkusil napsat GS. Nic za to nedas a treba se neco vyresi.

To už jsem taky přemýšlel, že napíšu na gc. Že mi nechodí PQ. Ale potřeboval bych poradit, nebo spíš odkaz kam takovéhle stížnosti napsat. Dík za radu.

napis jim na tuto adresu: [email protected]