Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někomu z vás blbnou Pocket Queries. Nechala jsem si udělat jeden omezený časově a když dám prewiev objeví se toto: "Practice "Cache In Trash Out"
While out geocaching, bring a bag with you to pick up trash along the way. Visit the Cache In Trash Out page to learn more about CITO." a poté mi přijde mail s následujícím zněním: "Your Pocket Query had no results. If you believe you should have received a result to your query, please review your Pocket Query for errors." Nevíte někdo co s tím? :(![]()
Mas tu PQ spravne nastavenou? At uz data, nebo treba nejaky volby kesi, ktery pri vzajemnym nastaveni vedou k tomu, ze ve vyberu je 0 kesi?
Myslím, že mám. Protože jsem to konzultovala i s kolegou, ten to zkusil taky a taky se nechytal
Datum jsem tam měla od 1.August 2008 do 10. October 2008. Takže tam asi problém nebyl ![]()
pošli mi screenshot toho nastavení podívám se, kde by mohla být chybka. adam.stepZAVINACcentrum.cz
Tak jsme to vyřešili - PQ v tomto případě nemělo rádo kombinaci Country a vztálenosti od Home Coordinates…
Ahojky,
Nechci zakládat nové vlákno a tak to píšu do starého. Asi před měsícem jsem si vytvořil dotaz na GC ohledně PQ, kdy jsem vytvořil a stáhnoul si několik PQ se středem kolem Jihlavy.
Nyní se objevilo několik nových kešek v okolí Jihlavy a tak jsem chtěl aktualizovat letošní PQ v kterém mám asi 200 kešek. Zkoušel jsem vytvořit nový dotaz na PQ ve kterém jsem zatrhnul :
-Run this query every week on the days checked
-Show me 500 caches
-Of Any type
-Any container
-That (and) :
- I haven’t found
- Is Active
Within - None Selected
- zapsané souřadnice města N 49°23.727, E015°35.447
- rádius 56 km
- between June/02/2008 až december/31/2008/
- nejsou zatrhnuté žádné atributy
- Output to this account’s email address
- In the format gpx details
- Compress files into *.zip format (recommended)
Dotaz PQ jsem vytvořil 17.12.08, zaškrtnul jsem den odeslání pátek a sobotu. jenže od vytvoření dotazu ani po jeho sobotním zkopírování mě na email z GC nic nepřišlo. Přitom v náhledu ( preview the search) se všechny kešky ať starší tak i ty nové objevily. Chyba je asi na mé straně, ale už si nevím rady co udělat aby to aktuální PQ přišlo.
Prosím o radu a díky za trpělivost.
Archi1
N 49°23.727
E 015°35.447
Ježek bodne.