Nefunkčnost vyhledávání a map na geocaching.com

Ahoj,
vyskytl se mi mensi problem, pred tydnem sem byla donucena k formatovani pocitace kvuli novymu hardwaru a kdyz sem znova nainstalovala Firefox tak sem zjistila ze mi nefunguji google mapy na geocaching.com, mapka se nacte, i kesky, ale nejde s ni pohybovat, na mys vubec nereaguje, na krajich mapy nejsou ani ty klasicky udelatka na priblizovani a oddalovani. Kesky reagujou blikanim kdyz najedu na nejakou v seznamu co je napravo od mapky, zapnuti cisel taky jede jak ma. Bohuzel vsechno ostatni ne, kdyz chci potahnout mysi a posunout se na mape tak se mi misto kurzoru akorad ukaze preskrtnuty kolecko. Nejedou poradne ani ty na seznamu, tam ale aspon pomuze ctrl+F5. java scripty mam pravdepodobne v poradku. Zkousela sem to i v IE a je to ten samej problem. Navic sem zjistila, ze mi na geocaching.com nejede vyhledavani v kolonce hide and seek, zadam treba Brno, kliknu na GO a neudela to absolutne nic :(. ze by to bylo mysi se mi nezda, pac pred tim formatem vsechno jelo jak ma. Nejspis bude problem nekde v nastaveni internetu, ale to je vec ve ktere se vubec nevyznam a bojim se do toho sama vrtat.
Budu doufat ze nekdo bude vedet co s tim, sem z toho uz mirne zoufala :(. Pokud mi nekdo poradi, mohl by to prosim popsat hodne jednoduse? V pocitacich a ruznych nastavenich se vubec nevyznam.

vcera probihala na serveru odstavka a instalace novych komponent, je mozne, ze s tim problem souvisi … zkus znova, zda problem pretrvava.

bohuzel ano, nic mi tady poradne nefunguje, vlastne ani ty mapy co jsou tady mi nejedou, haze mi to tuhle hlasku "Pozor, nebyl odeslán HTTP referer. Funcionalita API omezena není. Chybějící referer může být způsoben: konfigurací prohlížeče, firewallem, nebo během API na souborovém systému." mapa se nacte ale nejse s ni hybat.

tak mapy tady na techto strankach mi pravdepodobne jedou, teda nevim jestli tady nekdy fungovalo rolovaci kolecko na priblizovani a oddalovani. pohybovani po mape pomoci mysi i zvetsovani a zmensovani pomoci udelatek v levym hornim rohu taky jede.

To bylo vcera asi fakt jen kvuli tem upravam, ted uz to zase slape na pohodu …