Nefunkčnost webu

Nevím jak vám, ale mi GC.cz poslední dva dny spíš nejede jak jede.

Pravidelně se zjevuje:

Popř nelze načíst vubec nic.

Přesně tenhle problém mám taky, posledni 2 dny se sem skoro nemuzu dostat :frowning:

Proste prilis moc pripojeni na SQL server. To neni zadna chyba, to je vlastnost. :wink:

To je tak poslední rok…

Mě přestala fungovat možnost vkládat tagy, je to normální? (nejde URL a další, které se nachází pod políčkem do kterého píšu)

Tak to asi bude problem u tebe, me vsechno jede.

Aha, já myslel, že se tu mluví o této aktuální nefunkčnosti:
Geocaching.com is temporarily down for maintenance. We apologize for any inconvenience that this might cause.
:smiley:

Někdo s Firefox 4 (zapnutou opicku na gc.cz nemám), komu nejde tagování?

Mě s FF4 všechno funguje bez problému, gc.cz běhá plynule.

stále a pořád… dnes pro změnu

Unable to establish connection to MySQL
2002 : Can’t connect to local MySQL server through socket ‘/var/run/mysqld/mysqld.sock’ (2)

I mě to chodí děsně pomalu, minutu nežse načte stránka a nebo taky vůbec nic. V noci asi v jednu hodinu ráno jsme tu byli tři a taky se to načítalo děsně dlouho. Tak nevím ale počtem připojení to asi nebude.:@

Mně dva dny neběhá skoro vůbec.
Není výjimkou, že po kliknutí na název vlákna čekám i 4 minuty než se vlákno otevře. O pčihlášení se nemluvě.

To tedy pokud běží. SPíše ale zůstane bílá obrazovka a nic…

Vypršel čas spojení
Při pokusu kontaktovat server www.geocaching.cz vypršel časový limit.

Ja si myslim, ze to neni potreba sem psat porad dokola, ze si je toho provozovatel moc dobre vedom. :wink:

MOžná by ale od něj neškodilo sem nahodit info co s tím hodlá dělat… nebo začneme zakládat další portál geowebpraha.cz???

Boooze, Tak si prectu jeden z kanalu, kde mate popsany problem a ne furt dokola opakovat "me to nejede…"

Jasne mate napsano:

Tak se musi holt udelat bud optimalizace nebo reorganizace DB.

Jaký kanál? Kde je jaký kanál?

Tohle jsem si precetl na twitteru.

Nejsem si jist, že Twiter všichni mají…

Potvrzuji, že to nefungovalo dlouho po půlnoci, kdy se dá vyloučit velký nápor uživatelů.

Naopak si myslím, že takovéto nápadné a nestandardní výpadky by se hlásit měly. Pochybuji, že je ve hře nějaký monitoring, který by to detekoval a hlásil sám.
Spíše by mělo být stanoveno jakou formou to hlásit.