Nevím jak vám, ale mi GC.cz poslední dva dny spíš nejede jak jede.
Pravidelně se zjevuje:
Popř nelze načíst vubec nic.
Nevím jak vám, ale mi GC.cz poslední dva dny spíš nejede jak jede.
Pravidelně se zjevuje:
Popř nelze načíst vubec nic.
Přesně tenhle problém mám taky, posledni 2 dny se sem skoro nemuzu dostat ![]()
Proste prilis moc pripojeni na SQL server. To neni zadna chyba, to je vlastnost. ![]()
To je tak poslední rok…
Mě přestala fungovat možnost vkládat tagy, je to normální? (nejde URL a další, které se nachází pod políčkem do kterého píšu)
Tak to asi bude problem u tebe, me vsechno jede.
Aha, já myslel, že se tu mluví o této aktuální nefunkčnosti:
Geocaching.com is temporarily down for maintenance. We apologize for any inconvenience that this might cause.
![]()
Někdo s Firefox 4 (zapnutou opicku na gc.cz nemám), komu nejde tagování?
Mě s FF4 všechno funguje bez problému, gc.cz běhá plynule.
stále a pořád… dnes pro změnu
Unable to establish connection to MySQL
2002 : Can’t connect to local MySQL server through socket ‘/var/run/mysqld/mysqld.sock’ (2)
I mě to chodí děsně pomalu, minutu nežse načte stránka a nebo taky vůbec nic. V noci asi v jednu hodinu ráno jsme tu byli tři a taky se to načítalo děsně dlouho. Tak nevím ale počtem připojení to asi nebude.:@
Mně dva dny neběhá skoro vůbec.
Není výjimkou, že po kliknutí na název vlákna čekám i 4 minuty než se vlákno otevře. O pčihlášení se nemluvě.
To tedy pokud běží. SPíše ale zůstane bílá obrazovka a nic…
Vypršel čas spojení
Při pokusu kontaktovat server www.geocaching.cz vypršel časový limit.
Ja si myslim, ze to neni potreba sem psat porad dokola, ze si je toho provozovatel moc dobre vedom. ![]()
MOžná by ale od něj neškodilo sem nahodit info co s tím hodlá dělat… nebo začneme zakládat další portál geowebpraha.cz???
Boooze, Tak si prectu jeden z kanalu, kde mate popsany problem a ne furt dokola opakovat "me to nejede…"
Jasne mate napsano:
Tak se musi holt udelat bud optimalizace nebo reorganizace DB.
Jaký kanál? Kde je jaký kanál?
Tohle jsem si precetl na twitteru.
Nejsem si jist, že Twiter všichni mají…
J@VO napsal/a:
V noci asi v jednu hodinu ráno jsme tu byli tři a taky se to načítalo děsně dlouho. Tak nevím ale počtem připojení to asi nebude.:@
Potvrzuji, že to nefungovalo dlouho po půlnoci, kdy se dá vyloučit velký nápor uživatelů.
S474N napsal/a:
Ja si myslim, ze to neni potreba sem psat porad dokola, ze si je toho provozovatel moc dobre vedom.
Naopak si myslím, že takovéto nápadné a nestandardní výpadky by se hlásit měly. Pochybuji, že je ve hře nějaký monitoring, který by to detekoval a hlásil sám.
Spíše by mělo být stanoveno jakou formou to hlásit.