Poradíte, jak vyhledávat kešky podle negativních atributů?
Konkrétně bych potřeboval najít kešky s negativní atributy "Recommended for tourist" a "Medium hike 1km-10km" v Praze a okolí.
Poradíte, jak vyhledávat kešky podle negativních atributů?
Konkrétně bych potřeboval najít kešky s negativní atributy "Recommended for tourist" a "Medium hike 1km-10km" v Praze a okolí.
Lze v c:geu filtrováním na živé mapě. Přidáš si filtr na atributy, klikneš jednou na ikonku, je to pozitivní atribut, klikneš dvakrát, je to negativní atribut.
Nebo je možné vytvořit si Pocket Query, jestli jsi PM. V kolonce atributy zahrnuté do vyhledávání kliknout na pozitivní a tím se změní na přeškrtlý.
Na Projectu přesně kde, nejsem-li platící?
To přesně nevím (moc to nevyužívám),ale někde se psalo, že tam jde filtrovat podle atributůNa Projectu přesně kde, nejsem-li platící?
To přesně nevím (moc to nevyužívám),ale někde se psalo, že tam jde filtrovat podle atributů
A nebylo by lepší odkazovat/radit něco, co člověk ví? :-)
Podla attributov sa da hladat akurat nie je mozne vratit iba tie zaznamy kde je parameter IsOn=true alebo IsOn=false;
Inak povedane, ak nastavim filter na attr:1 vratia sa mi kesky kde sa vyskytuje ikona "Dogs allowed" aj s pozitivnym/isOn=true/ aj s negativnym attributom/isOn=false/
Toto plati pre API a zrejme aj pre Webove hladanie pre PM kde je mozne navolit akukolvek atributovu ikonku a budu vratene kesky s tymto atributom ci uz cierne alebo preskrtnute cervene.
Ak ma teda zaujimaju len negativne attributy, treba si toto odfiltrovat az dodatocne.
Tu su zdielane BM
https://www.geocaching.com/plan/lists/BMBXFQN?sort=name&sortOrder=asc&skip=0&take=500
https://www.geocaching.com/plan/lists/BMBXFN3?sort=name&sortOrder=asc&skip=0&take=500
Subory vznikli tak, ze som si stiahol Prahu a okolie z atributom 63 a potom s atrributom 56
Tieto zoznamy som nasledne odfiltroval na negativny attr 63 a potom na attr 56 a vyexportoval ich do zdielanych BM.
To jsem coby prostý uživatel pracující jen s čudlíky a nikoli programátorskými příkazy moc nepochopila, takže se mi to zdá dost složité a zdá se mi, že tím chceš říct, že pro BM v jiných okresechúkrajích, než jsi vytvořil ty seznamy, nepoužitelné?
Není teda pro nás blbý furt nejjednodušší to použití c:gea?
Sorry ru šedesátsedm, ja som sa snazil odpovedat m234 ako zakladatelovi tejto temy.
Ukazal som ako sa da pomocou mozigo vyriesit problem ako v nejakej oblasti /stat,kraj,okres/ najst kesky s negativnimi attributmi. Samozrejme uzivatel nemusi byt nutne PM, ale ked je, tak sa k pozadovanym udajom dostane podstatne rychlejsie ako BM.
Cgeo je asi vhodnejsie len neviem ci pri mnozstve kesiek - ak ide o napr.okres Praha tak sa jedna cca o 3500 kesiek, ktore treba stiahnut a potom cez dbazu vyhladat attributy - rozhodne mi to nepripada ako vhodna uloha pre mobil.
Není potřeba je stahovat do aplikace. Atributy se dají filtrovat na online mapě
Tak pochopitelně pomocí jakékoliv geocacherské aplikace je tohle hračka, netřeba si tu kasat triko obyčejnou věcí.
Jenže o tom tady ten dotaz nebyl...
No právěže byl, ptal se, jak vyhledat, což předpokládám je nejlepší udělat co nejjednodušeji. Nejde o kasání se. Jen když radu vím a mám ji ověřenou vlastním častým používáním, tak ji napíšu, a zarazilo mě, že ocenění jako dobrou odpověď dostane rada, která vlastně nic neradí, protože tam to nejde a jen střílela od boku, a rada, která předpokládá už značné IT dovednosti a je poměrně složitá. Zatímco dvě rady podstatně jednodušší a obecně dostupnější se jeví jako nezajímavé až mimo? Nevím.
Ale v poho, netřeba dál řešit.