Neměli jsme na www.geocaching.cz dnes kolem půl třetí odpoledne nějaký problém s nějakým hacknutím ???
H.
Neměli jsme na www.geocaching.cz dnes kolem půl třetí odpoledne nějaký problém s nějakým hacknutím ???
H.
Myslys tu osklivou rit?
Doufam ze uz ji neuvidim.
.... brrrrr fuj :-)
Koukám na web každou chvilku, ale nic jsem nepostřehl, doplňte nějaké pikantní podrobnosti …
ano, presne tu !
Pripada mi, ze ten web nekdo odpoledne hacknul..
Nebo se snad mylim ?
ScreenShoty mam sliznuty.
Co na ty na to, admine ?
Něco podobného se stalo asi před dvěma týdny, to teda nebyla řiť ale pička, nicméně než si JanB přečetl můj mail, samo se to spravilo
a screenshoty jsem si nevzal.
Pošli mu screenshot mailem.
prosiiim.
zatim jsem objevil jeden dnesni ooooooooooobrovskej log z firewallu. pridal jsem do nej ted par pravidel a zatim neni jasne, jestli to nebyla jen zasterka a hlavni problem neni nekde jinde.
momentalne nekdo otukava vsechny porty rychlosti asi 100 req./sec z prinejmensim nekolika desitek ipadres, takze, problemy mozna teprv prijdou. musim ted zrestartovat stroj, takze se nelekejte.
Mám pocit, že je to důsledek přemíry článků v novinách a časopisech. Server se stává známý.
Ufuf. Tak to uz zacinam mit pocity uzkosti, ze nez se objevi nejaky frajer, ktery svoje pojeti GC sportu definuje jako hledani jedne cache za druhou za ucelem jejich ukonceni (ukradeni ap.) … je jen otazka casu. V tomhle narode se diky opravdu nadmerne publicite nekdo takovy najit muze :[ Aaaach jo. Do te doby obveseleni zaobstaraji mili cacheri, kteri maji pocit, ze poznamky ‘Prosim o peclive ukryti cache’ jsou jen takove nesmyslne blaboleni a ze kdyz je cache na prvni pohled viditelna, vlastne to vubec nevadi… / Omlouvam ze za mozna off-topic narky, je to pod tihou dojmu z nekolika kontrol caches v poslednich dnech…