Nejbližší nenalezená keš

Už se tu řešilo, kdo má jak daleko k nejbližší keši.
Ale jak daleko/blízko máte od domova keš, kterou jste ještě nenašli? A proč jste ji ještě nenašli? Je už to moc daleko, nemáte čas, je to mysterka, která vás straší ve spaní, nebo je na hnusném místě, kam se vám nechce?

U mě jako u začátečníka bez motorového přibližovadla je to dost nezajímavé - [cache]GCVHCR[/cache] - 8,8 km a všechny dál, až bude čas a pěkné počasí, budu výletovat na kole.

9 km, [cache]GCXG2W[/cache], delší multina, schováváme si ji na pěkný půldenní výlet až bude tepleji… :slight_smile:

Tak u me je to 0,52km a je to [cache]GC197GF[/cache] sice uz jsem zkousel hledat reseni, ale jediny zpusob ktery vypada na rozumny cas jsem nasel s pomoci linuxu a to se me netyka :frowning:

0,7 km, [cache]GCZ5W9[/cache], Mysterka. Nevypadá vůbec složitě, ale už jsem 2x počítal souřadnice a vždycky mi to ukazovalo hodně daleko, takže jsem se hledat schránku ani nevydal. Někdy ji ale určitě zase zkusím.

Tak u nás je to (GCQADC) a máme jí 6,3 km. Je uprostřed golfového hřiště, kam je vstup zakázán. Po pročítání logů je to i dost nebezpečné. Neříkám že jí nikdy nedáme, ale zatím naní opravdu nemáme chuť.

No mě tak průběžně, podle toho jak stíhám lovit blízké novinky, vyskakuje mezi nejbližšími Nanutandovka [cache]GCV7FF[/cache] Už jsem párkrát jel kolem a je uplně viditelná, jen je prostě kousíček mimo dosah mé ruky :frowning:

Moje nejbližší nenalezená keš je od mých HC asi 1,5 km, je to mysterka GCXBQM ,skládá se tam puzzle a já to nikdy nestihnu v limitu tak se mi rozsype.Název keše mi napovídá místo uložení takže až bude lepší počasí a suchý terén tak ji zkusím dát bez souřadnic.

mno tak já mám nejbližší nenalezenou [cache]GCZT17[/cache]. už jsem u ní jednou byl, ale nějak sem si přepsal při lovu ostatních souadnice a nebyl sem si jist:( ale tak zhruba zitra je moje :smiley:

Je to 5,4km multka, ze které šílím a nedaří se :o( [cache]GC13QDH[/cache] a pak je to mysterka 6,7 na druhou stranu [cache]GC1AAE3[/cache] která je taky pěkně záludná…

V okruhu 3km mám čtyři nenalezené a také dlouho nenalezené zůstanou. Nehledám za každou cenu všechno a na microcache na zamudlovaných místech se vydávám jenom když mám těžký absťák. [cache]GC16MKV[/cache] jsem hledal na nový rok ráno kdy se pohyboval jeden pejskař na km2, [cache]GC10WG3[/cache] jsem už i viděl na vlastní oči asi ze 3m ale dělat šaška před celou vesnicí nehodlám…

Tak jsem se sem chystal napsat dnes ráno. Ve vedlejším okně jsem si otevřel GC.com, abych zjistil kódy a heleho - nová keš 1 kilometr od mých HC. Už jsem to nedopsal a vyrazil na FTF. Tudíž: dvě záludné (přitom obyč, ne multi, ne mystery) jsou Ztracená skála (GC13C9M) - změna: odloveno :slight_smile: a Nakléřov (GC1081H) změna: už ji taky mám:-), na nich jsem si vylámal zuby už víckrát. Pak mi taky chybí nová mysterka Donotfall (GC1A2WQ) změna: už ji mám :-), včera jsem logoval DNF kvůli špatnému signálu, musím ji co nejdřív zkusit znovu. A poslední, která je blízko a kterou nemám je ZOO Ústí nad Labem (GC12XFG), kterou mám sice vyluštěnou, ale je mimo provoz, takže čekám, až ji autor obnoví…

Ja mam od domacich souradnic dve mysterky a neodlovene jsou zatim proto, ze spis jezdime na vzdalenejsi mista:) A jednu tradicni GC1AOXB, ktera me asi bude delsi dobu zlobit, jelikoz nemam vybaveni a dovednosti na jeji odlov:)

290 metrů. Mysterka pro mě zatím neřešitelná.

710 m - multina Cernokostelecky joke by Tommyczech
No a proč jsem ji neodlovil… jednak jsem na to moc línej a jednak si ji nechávám na nějaký geoabsťák až nebudu moct někam odjet.

EDIT: Abych to upřesnil, mám i bližší keše, ale na nich jsem se podílel a nebylo by moc fér kdybych si je zalogoval… ikdyž teď když už nejde o žádný významný odlov…

11,1 km - [cache]GC18P8E[/cache] Geo-apríl / Krajnou desnou v sire pustine. Obcas pred ni skoci nejaka nova kes, ale ty prubezne likviduji :smiley:

6,67 [cache]GCK4A0[/cache], ovsem finalka cca 200km :smiley: i bych se tam vypravil kdyby to autor zkontroloval, ale posledni nalez ATIP loni v srpnu a pak jen jedno DNF a autor nereaguje. No zatim tam nevyrazim. Byl jsem uz asi 40 km odtamtud, ale v tomto pripade si mi tam bez dostatecne pravdepodobnosti uspechu nechtelo.

Já mám nejbližší nenalezenou 270m od domu a to [cache]GCRYMZ[/cache] - Průvodce po ničem. Ti, co odlovili, jistě znají … tu si nechávám až bude hezky a zkusim jí dát na kole… :slight_smile:

Dlouhodobě mám nejblíž [cache]GCZ1M4[/cache] (8.9km), ale ted se mi vyrojily dvě tradicionálky [cache]GC1AQAW[/cache] (2.9km) a [cache]GC1AQB1[/cache] (3.6km) na ty dvě tedka nejbližší se už chystám a na tej multině jsem byl už 2x a vždicky neuspěch a bohužel je tam blbé spojení takže ji jako nejbližší ještě chvíly mít budu:(

Dlouhodobě u mě je Styx [cache]GC13QK0[/cache], nedávno se u mě objevil Akcionarsky pivovar [cache]GC19P3F[/cache] a dnes pro změnu ale té se zbavím rychle : Prague bridges 4 - Vysehradsky zeleznicni most [cache]GC19YM8[/cache]

Já mám nejblíže od sebe finálku multiny GCWH68-Theresienstadt asi 400m a byla to moje první nalezená keška.B)