Nejde aktivovat TB

Nejak mi nejde aktivovat TB. Zadam tracking number ze znamky, zadam kod od prodejce a vyskoci mi hlaska "The Travel Bug you requested does not exist in the system" Stalo se to uz nekomu z vas?Pocitam, ze budu muset napsat na Groundspeak. Jaky mail je pro tento ucel nejlepsi pouzit?
[email protected]
[email protected]
diky

A opsal jsi vše správně? Castá je záměna O a 0 nebo 1 a I atd. Jedná se o klasický TB nebo nějakou tu levnější variantu? Kde se to snažíš aktivovat?

aktivuji to na Geocaching > Trackables do kolonky Activate Trackable napisi kod ze znamky. posunu se o stranku dal a do kolonky Enter Your Activation Code doplnim activation code od prodejce.
Zamena O a 0 me taky napadla, ale zkousel jsem obe moznosti. Ostatni znaky ze znamky jsou jednoznacne.

nevim moc co je levnejsi varianta. Ja mam dve kovove znamky, original a kopii a papirek s kodem od prodejce.

No podle té hlášky zadáváš špatně trackovací číslo.
Pokud jsi si jist že trackovací číslo je správně, kontaktuj prodejce.
Groundspeak pouze v případě, že nemáš správný aktivační kód.

diky za radu. Napsal jsem prodejci, tak uvidime.

problem je vyresen. Nejprve jsem s obratil na prodejce, ale ten me pouze odkazal na geocaching.com
poslali jsme si par mailu, ve kterych si jen overili, ze jsem nezamenil O za 0. Pak jsem jim poslal nafocene znamky a prihlasovaci kod od prodejce. Provedli nejaky zasah v jejich databazi a odepsali, ze uz mohu TB aktivovat.
Takze pokud bude mit nekdo v budoucnu obdobny problem, psat rovnou na geocaching.com a poslat nafocene znamky.