Již delší dobu mi nejde rozjet mapa na gc.com. Pořát to píše ‘‘loading map…’’ Nevíte co s tím??
Děkuji za odpovědi…
V jakem prohlizeci to zkousis?
Prohlížeč používám Firefox a dokonce jsem od tebe nedávno stahoval nějaké Greasemonkey, nemůže to být tím??
Používám taky FF a skripty a vše funguje jak má… Zkus vypnout skripty. Jinak občas to podobně blblo na pomalém připojení..
Skripty už jsem taky zkoušl vypnout, ale pořát nic… Taky mě napadlo to pomalé připojení, je pravda že mě poslední dobou zlobí. Snad to bude tím, ale nevím, nevím!!! Online videa vcelku jdou dobře.
Zkus to jeste schvalne v IE nebo v Opere. ![]()
Mám teď zaplí IE, na gc.com píše v dolní levém rohu ‘’ Dokončeno. Na stránce však došlo k chybám. ‘’
Mně to momentálně dělá Chrome, ale v IE mi to jede jak má.
Me to dela Firefox tak to jedu pres IE take
U mě v Chrome mapa na gc.com v pohodě a to pořád, v tomto prohlížeči mi naopak neběží Cache mapa z GeoGetu.
Je nová Adobe Flash, nainstaluj novou verzi ze stránek www.adobe.com - mělo by to pomoci…
Flashem to nebude, ten se tam nepoužívá (nepoužíval).
Vymazat keš prohlížeče apod. by mohlo pomoci
Pardon, tak opravdu neběží ![]()
Refresh, nějaký pokrok někdo? Docela mě to štve… Smazat cookies ani reinstall nepomáhá, dokonce ani vypnout a zapnout :@
Ahoj
mapa na Geocaching jede bez problemu Windows 7 IE8 bezproblemu se nacte
[cache][/cache][mail][/mail]
No, po 14 dnech už mi konečně jedou mapy na googlu. Pátral jsem v nápovědě na odstranění problémů a dočetl se že to má za následek Skype či co, ale moc chytrý jsem z toho nebyl..
Zatím to jede…
Obcas je to zpusobeny zmrsenyma datama v kesi prohlizece, ktery to z neznamyho duvodu preferuje. Pomaha CTRL+F5 - znovu nacte vse a opravdu z Internetu.
Když je člověk hňup, tak se s tím nedá nic dělat, aneb občas stačí na konkrétní stránce vypnout Adblock+ ![]()