Kejzi1
červenec 9, 2011, 9:02am
1
Zdravím,
mám problém s mapama na GC.com.Mám prohlížeše IE,Mozilla i Google Chrome a nejde to ani v jednom.Začne načítat a nic se nestane.Když si vezmu od přítelkyně noťas,tak tam to jede bez problémů.Zkoušel jsem mazat cookies,historii,celý počítač jsem prohnal CCleanerem a stejně nic.Nevíte co s tím?
Přikládám foto chybové konzoly z Firefoxu
S474N
červenec 9, 2011, 9:40am
2
A neni problem v nastaveni firewallu? Zkousel si ho vypnout?
Zkus rm -rf /
… Je to ta stará mapa, nebo beta?
Kejzi1
červenec 9, 2011, 9:46am
4
Je to Beta,ale když jsem přepl na starou,tak to taky nešlo.
rm/rf co to je?
A Google Maps ti normalne jede?
No pokud nemas Linux, tak nic.
Kejzi1
červenec 9, 2011, 9:51am
6
Tak jsme zkusil firewall vypnout úplně a taky nic,tak nevím
Google maps mi jede normálně
edit: Google maps mi nejede.Jako objeví se tam ČR plus okolní státy,ale stále to načítá,pokud dám nějaký město,tak to nevyhledá
Zkus jeste vypnout antivirak, i kdyz pochybuji, ze to pomuze…
Kejzi1
červenec 9, 2011, 10:02am
8
Hmm taky nepomohlo Zkusil jsem to i podle nápovědy na google.maps i jsem otestoval ten doplněk od skype o kterým tam píšou a taky furt nic
A mas prohlizec aktualizovany?
Kejzi1
červenec 9, 2011, 10:16am
10
Jojo včera jsem to jel na starým a od rána to nešlo,dnes jsem aktualizoval na novou verzi a stále nic.Furt to jen načítá a nic to nedělá
S474N
červenec 9, 2011, 10:17am
11
No vzhledem k tomu, ze to zkousel ve vice prohlizecich, tak bych to spise videl nekde na urovni systemu nebo firewallu/antiviru.
Hm a zkousel jsi takovy ten interni firewall? Takove to uroven zabezpeceni vysoka, stredni, nizka?
Kejzi1
červenec 9, 2011, 10:46am
13
Já ho zkusil vypnout úplně a stejně to nepomohlo.Právě je divný že to nejde v žádným prohlížeči
A pres nejakou pryxynu ti to jde?
Kejzi1
červenec 9, 2011, 11:16am
16
Jak to zjistím? Nejsem nějakej extra odborník.Problém je že mi kvůli tomu nejede ani mozigo,teda nemůžu si určit mapu,protože ji nenačte
Ne, myslim, ze si najdes nejakou verejnou proxy a zkusis zda se to tam nacte.
Taky mi to tak dělá. Nevíte co s tím ?
též nejede, ani nová ani stará (Google chrome, bez antiviru, s jemným firewallem)