Nejde mi mapa na GC.com

Zdravím,
mám problém s mapama na GC.com.Mám prohlížeše IE,Mozilla i Google Chrome a nejde to ani v jednom.Začne načítat a nic se nestane.Když si vezmu od přítelkyně noťas,tak tam to jede bez problémů.Zkoušel jsem mazat cookies,historii,celý počítač jsem prohnal CCleanerem a stejně nic.Nevíte co s tím?

Přikládám foto chybové konzoly z Firefoxu

A neni problem v nastaveni firewallu? Zkousel si ho vypnout?

Zkus rm -rf / :wink:

… Je to ta stará mapa, nebo beta?

Je to Beta,ale když jsem přepl na starou,tak to taky nešlo.

rm/rf co to je? :slight_smile:

A Google Maps ti normalne jede?

No pokud nemas Linux, tak nic. :wink:

Tak jsme zkusil firewall vypnout úplně a taky nic,tak nevím

Google maps mi jede normálně

edit: Google maps mi nejede.Jako objeví se tam ČR plus okolní státy,ale stále to načítá,pokud dám nějaký město,tak to nevyhledá

Zkus jeste vypnout antivirak, i kdyz pochybuji, ze to pomuze…

Hmm taky nepomohlo :frowning: Zkusil jsem to i podle nápovědy na google.maps i jsem otestoval ten doplněk od skype o kterým tam píšou a taky furt nic

A mas prohlizec aktualizovany?

Jojo včera jsem to jel na starým a od rána to nešlo,dnes jsem aktualizoval na novou verzi a stále nic.Furt to jen načítá a nic to nedělá :frowning:

No vzhledem k tomu, ze to zkousel ve vice prohlizecich, tak bych to spise videl nekde na urovni systemu nebo firewallu/antiviru.

Hm a zkousel jsi takovy ten interni firewall? Takove to uroven zabezpeceni vysoka, stredni, nizka?

Já ho zkusil vypnout úplně a stejně to nepomohlo.Právě je divný že to nejde v žádným prohlížeči

A pres nejakou pryxynu ti to jde?

*proxynu

Jak to zjistím? Nejsem nějakej extra odborník.Problém je že mi kvůli tomu nejede ani mozigo,teda nemůžu si určit mapu,protože ji nenačte

Ne, myslim, ze si najdes nejakou verejnou proxy a zkusis zda se to tam nacte.

Nějak nevím jak na to :frowning:

Taky mi to tak dělá. Nevíte co s tím ?:frowning:

též nejede, ani nová ani stará (Google chrome, bez antiviru, s jemným firewallem)