Ahoj, nevím, co dělám špatně, návod jsem četl, ale nepomohlo.
Chtěl jsem dát nový obrázek jako avatara, smazat starý se mi podařilo, ale už nejde přes http://www.geocaching.cz/edit_profile.php nahrát ten nový. Zkusil jsem png i jpg, oba pod 30KB, max 100x100. Naposledy pokus jpg 96x96, 28KB.
Soubor vyberu, a dám profil uložit a nic se neobjeví, ani žádné hlášení chyby.
Tak co dělám špatně?![]()
EDIT: On mi nejde ani přiložit jako příloha sem. Zkusil jsem MSIE8 i OPERA 9.64
křišťálová koule taky neví, co je špatně.
Nemáš náhodou v názvu souboru mezery nebo jiné znaky než písmena a číslice?
BINGO! ![]()
(že by vadila i tečka a podtržítko?)
Ale nějak jsem nenašel, kde je to napsané…
A díky!
To je všechno v pohodě ale pro uložení obrázku mám kliknout na procházet ? Kde ho najdu ? :@
Já myslím,že tam,kde ho máš uložený ?
Tam nemůžu nic najít asi to chce lupu :D:D:D
Prostě to nejde :@
Měl jsem stejný problém, psal jsem i adminovi (mě nešel vložit ani podpis …nebudu hledat vlákno kde to popisuji) a nakonec jsem zjistil, že na vině byl Firefox (alespoň u mě). Jak avatar tak podpis jsem bez problémů umístil přes IE.
FF se tvářil, že všechno proběhlo v pořádku, ale ve skutečnosti se NIC nezapsalo a neuložilo.
Co je IE a FF ? Dík
No paráda už konečně, došlo to trošku později hlava to nebrala ty skratky, skusil jsem to v eploreru a pohoda dík Sherlock Holmes
a kruci šerloku, to snad néé …![]()
IE= Internet Explorer ( základní internetový prohlížeš od Microsoftu)
FF= FireFox (ohnivá liška - vlastně panda) - internetový prohlížeč od Mozilla
:);):|:(
B)
vím v čem je problém. Ten avatar asi nejni estetcky vyvážený. Systém bere jen hezké avatáry, třeba jako jsou ty moje
Hnusný nebere :-)) That’s it
Mozna se tvuj avatar zalekl stejnojmene konkurence v kinech
BTW uz jste to videli?
viděl a líbilo. prvoplánový příběh, leč skvělé technické provedení. a mám rád, když to končí dobře..p.s. pojed s námi v sobotu na běžky ![]()
díky za tip, ani v Chrome to nejde, ale v IE se mi po roce podařilo konečně aktualizvoat.
Dej pokoj s bezkama, poprve a naposledy jsem je zkusil na lyzaku v sedme tride a nedopadlo to moc dobre
Vypadalo to podobne jako ve snezenkach a machrech :D.
Kazdopadne diky za pozvani.
Tak jsem s tím avatarem taky zabojoval,ale nakonec se to povedlo.
Musel jsem použít místo Firefoxu Konqueror a šlo to napoprvé.![]()