Nejde mi sem nahrát nový avatar

Ahoj, nevím, co dělám špatně, návod jsem četl, ale nepomohlo.
Chtěl jsem dát nový obrázek jako avatara, smazat starý se mi podařilo, ale už nejde přes http://www.geocaching.cz/edit_profile.php nahrát ten nový. Zkusil jsem png i jpg, oba pod 30KB, max 100x100. Naposledy pokus jpg 96x96, 28KB.
Soubor vyberu, a dám profil uložit a nic se neobjeví, ani žádné hlášení chyby.
Tak co dělám špatně?:frowning:
EDIT: On mi nejde ani přiložit jako příloha sem. Zkusil jsem MSIE8 i OPERA 9.64

křišťálová koule taky neví, co je špatně.
Nemáš náhodou v názvu souboru mezery nebo jiné znaky než písmena a číslice?

BINGO! :slight_smile:
(že by vadila i tečka a podtržítko?)
Ale nějak jsem nenašel, kde je to napsané…
A díky!

To je všechno v pohodě ale pro uložení obrázku mám kliknout na procházet ? Kde ho najdu ? :@

Já myslím,že tam,kde ho máš uložený ?

Tam nemůžu nic najít asi to chce lupu :D:D:D

Prostě to nejde :@

Měl jsem stejný problém, psal jsem i adminovi (mě nešel vložit ani podpis …nebudu hledat vlákno kde to popisuji) a nakonec jsem zjistil, že na vině byl Firefox (alespoň u mě). Jak avatar tak podpis jsem bez problémů umístil přes IE.
FF se tvářil, že všechno proběhlo v pořádku, ale ve skutečnosti se NIC nezapsalo a neuložilo.

Co je IE a FF ? Dík

No paráda už konečně, došlo to trošku později hlava to nebrala ty skratky, skusil jsem to v eploreru a pohoda dík Sherlock Holmes

a kruci šerloku, to snad néé …:smiley:
IE= Internet Explorer ( základní internetový prohlížeš od Microsoftu)
FF= FireFox (ohnivá liška - vlastně panda) - internetový prohlížeč od Mozilla
:);):|:(

B)

vím v čem je problém. Ten avatar asi nejni estetcky vyvážený. Systém bere jen hezké avatáry, třeba jako jsou ty moje :slight_smile: Hnusný nebere :-)) That’s it

Mozna se tvuj avatar zalekl stejnojmene konkurence v kinech :slight_smile: BTW uz jste to videli?

viděl a líbilo. prvoplánový příběh, leč skvělé technické provedení. a mám rád, když to končí dobře..p.s. pojed s námi v sobotu na běžky :slight_smile:

díky za tip, ani v Chrome to nejde, ale v IE se mi po roce podařilo konečně aktualizvoat.

Dej pokoj s bezkama, poprve a naposledy jsem je zkusil na lyzaku v sedme tride a nedopadlo to moc dobre :wink: Vypadalo to podobne jako ve snezenkach a machrech :D.
Kazdopadne diky za pozvani.

Tak jsem s tím avatarem taky zabojoval,ale nakonec se to povedlo.
Musel jsem použít místo Firefoxu Konqueror a šlo to napoprvé.:slight_smile: