Zdravím.
Dnes celý den se nedaří připojit přes skrysotlac na gc.com…
Zkoušel jsem na několika pc…
Má někdo stejný problém?
Zdravím.
Dnes celý den se nedaří připojit přes skrysotlac na gc.com…
Zkoušel jsem na několika pc…
Má někdo stejný problém?
Změna struktury stránek na gc.com, budeš muset vyčkat nějaké aktualizace.
Nemelo by se to hlasit? ![]()
Já zase nemůžu poslat nový profil přes Gsak, hlásí mi to, že mám špatné přihlašovací údaje.
A PéQéčka chodí s půldenním zpožděním.
Snad už se v tom brzo přestanou vrtat…
tentýž problém je i u další programů - např. Handy Geocaching ![]()
GCzII Ver 0.2.33.20a v pohodě.
Ano. Problémy jsou jak na Handy Geocaching, tak i u Locify. ![]()
Aplikace Locify i HG už fungují. Geocaching.com změnil kódy. Nahlásil jsem to Destilovi a už je to v pořádku. ![]()
I Skrýšotlač je již upraven. Velké díky…! B)
Aho, koukám, že jsem právě založil vlákno, že mi nejde Handy Geocaching Light.
Toho se to týká taky ??
Je to moje opravdu oblíbená aplikace v mobilu ![]()
Abych řekl pravdu HG light neznám a ani nikdy neviděl a netestoval. Já jsem používal HG 3.2.5. Nicméně ten problém bude na 100% stejný. Tudíž nešlo se připojit k serveru z důvodu změny kódu na geocaching.com ![]()
jirifno napsal/a:
kolombo napsal/a:
jirifno napsal/a:
Aplikace Locify i HG už fungují. Geocaching.com změnil kódy. Nahlásil jsem to Destilovi a už je to v pořádku.Aho, koukám, že jsem právě založil vlákno, že mi nejde Handy Geocaching Light.
Toho se to týká taky ??
Je to moje opravdu oblíbená aplikace v mobilu
Abych řekl pravdu HG light neznám a ani nikdy neviděl a netestoval. Já jsem používal HG 3.2.5. Nicméně ten problém bude na 100% stejný. Tudíž nešlo se připojit k serveru z důvodu změny kódu na geocaching.com
No, ta věc s tím přihlašováním už je opravená, ale ještě nejde vyhledávat okolní keše podle souřadnic. To asi souvisí se změnou v listování stránek, provedenou už před časem.
Ale na kouknutí do listingu, logů a nápovědy už to stačí ![]()
Mě nejde přes mobil Nokia 5220 Xpress music načíst ani adresa www.geocaching.com prý příliš velký soubor na zavedení to bude asi problém u mě že jo?Neznáte někdo řešení?
tukan100 napsal/a:
Mě nejde přes mobil Nokia 5220 Xpress music načíst ani adresa www.geocaching.com prý příliš velký soubor na zavedení to bude asi problém u mě že jo?Neznáte někdo řešení?
Jako nouzovka - wap.geocaching.com ![]()
Sodobar napsal/a:
Já zase nemůžu poslat nový profil přes Gsak, hlásí mi to, že mám špatné přihlašovací údaje.
A PéQéčka chodí s půldenním zpožděním.
Snad už se v tom brzo přestanou vrtat…
Honza
kolombo napsal/a:
jirifno napsal/a:
kolombo napsal/a:
jirifno napsal/a:
Aplikace Locify i HG už fungují. Geocaching.com změnil kódy. Nahlásil jsem to Destilovi a už je to v pořádku.Aho, koukám, že jsem právě založil vlákno, že mi nejde Handy Geocaching Light.
Toho se to týká taky ??
Je to moje opravdu oblíbená aplikace v mobilu
Abych řekl pravdu HG light neznám a ani nikdy neviděl a netestoval. Já jsem používal HG 3.2.5. Nicméně ten problém bude na 100% stejný. Tudíž nešlo se připojit k serveru z důvodu změny kódu na geocaching.com
No, ta věc s tím přihlašováním už je opravená, ale ještě nejde vyhledávat okolní keše podle souřadnic. To asi souvisí se změnou v listování stránek, provedenou už před časem.
Ale na kouknutí do listingu, logů a nápovědy už to stačí
Teď jsem zkoušel vyhledávat podle souřadnic a HG i Locify a je to v pořádku.
vcera vecer jsem si vsimnul, ze se logy pod kesi radi sestupne podle ID logu, nikoliv sestupne podle data logu, jak to vzdycky byvalo :o
ted uz je to zase dobre B)
Achjo, je možný že to zase nejede? Skrýšotlač mě nejde ani přes aplet, ani z PC (0.4.1g ) Jak jste na tom vy?
EDIT: blbej jsem, funguje bez problému, jen je nějak divně case sensitive. Moje blbost … Kdybych to taky zkusil 4x a ne 3x, než sem napíšu … ![]()