Nejde stáhnout cartrige

Ahojky, máme drobný problém. Přítel si instaloval Whereyougo apku a nejde mu stáhnout do tel. cartrige. Ani žádná jiná. Má Xiaomi 9 s Androidem před Vánoci nový. Stahuje rovnou do telefonu jako já. Na chvilku se zobrazí přihlašuji, pak stahuji a chyba a konec. Můžete prosím poradit, jestli někde něco zakázaného v telefonu nebo proč to nejde? Chtěl by si to hrát na vlastním aparátu. Díky za odpověď. Kačka

Jakou verzi si stáhl? Moje je označená 2020.08.21 a funguje. Je to úprava od bandy, která  spravuje c:geo.

Já mám jabko a jelikož tam neexistuje aktualizovaná apka, tak musím cartrige v prohlížeči a dát poslat do apky. Asi by to takto mělo jít obejít i na Androidu.

Může se přihlásit na wherigo.com v prohlížeči? Býval tam problém, když kačer nebyl nikdy přihlášený na wherigo.com.

Může se přihlásit na wherigo.com v prohlížeči? Býval tam problém, když kačer nebyl nikdy přihlášený na wherigo.com.

Jakou verzi si stáhl? Moje je označená 2020.08.21 a funguje. Je to úprava od bandy, která spravuje c:geo.

Můžu potvrdit. Mám Xiaomi Mi 9, právě jsem otestoval. Na verzi 2020.08.21 v pohodě stáhnu. Sice už si nepamatuju, jestli jsem do appky na začátku dával přihlašovací údaje, ale ať zkusí:

1. Odinstalovat a znovu nainstalovat appku.

2. Přihlásit se na wherigo.com svým GC účtem přes prohlížeč.

3. Znovu stáhnout cartridge přes appku.

Můžu potvrdit. Mám Xiaomi Mi 9, právě jsem otestoval. Na verzi 2020.08.21 v pohodě stáhnu. Sice už si nepamatuju, jestli jsem do appky na začátku dával přihlašovací údaje, ale ať zkusí:

1. Odinstalovat a znovu nainstalovat appku.

2. Přihlásit se na wherigo.com svým GC účtem přes prohlížeč.

3. Znovu stáhnout cartridge přes appku.

Prosím o radu, kde sehnat zmiňovanou verzi "2020.08.21"

Já to zkusil dvěma způsoby (mám mobil s androidem)

a) přes ofic. obchod pro android - Google Play.

Zde je nabízena poslední aktualizace 20.8.2020. Tu jsem si po odinstalování staré verze stáhnul a instaloval - ale  opět nestáhne celé cartridge.

Při stahování cartridge jsem přihlášen pod svým nickem na prohlížeči, jak bylo doporučeno

b) přes ofic. stránky Wherigo.com.

Zde se k downloadu nabízí Download Wherigo Player for Pocket PC

wgologo-3D.jpg Current Version: 2.0.4704.3660

Last Release: 1/4/2008

To asi nedělá nic,

Prosím tedy o radu, kde sehnat zmiňovanou verzi "2020.08.21"

Děkuji

Jezevčík

Zkus adresu: https://github.com/cgeo/WhereYouGo

Až dole, odstavec Releases / Versions

Na google play je dostupná verze .21 S datem 20., Ale dole v info je psáno verze .21