Zajímavé, z prvních deseti je šest od oblače (někdy ve spolčení s lasice).
Kdyz chvili pockas, tak M80 bude na prvni strance taky.
Koukam ze jsme zapomneli na tu Terru Incognitu. Vylusteno je, ale nejak na to par let nevysel cas. Tu bysme s doodlem mohli z top 10 vykopnout. Nejhorsi jsou asi jahody. Ty uz nikdo nikdy nenajde.
Z mých odlovených keší je nejvíc právě od oblače... ale ty asi myslíš některou z těch šesti?
Proč píšeš od oblače, když Honza má nick oblac? :-) Jinak zrovna u jeho keší se vcelku není čemu divit. Jsou to extrémní keše, primárně dělané pro několik lidí a pak konec. Stačí už jeho Ostrovská multina a to je fakt odváreček reality. Tehdá jsem chtěl mít okolí Tisé vylovené :-). Pak přišla Ursa Major, na myslím 3 st. jsem byl minimálně 15x, většinou jsme hledali ve dvou. Nakonec jsme zjistili, že stage je zahrabaná zemí. Pak zase docela dobrý, ale dohledávka krabičky ? Zase několik hodin. Růže pro Juditu jsem dokončil letos po cca 7 letech. Extraktora jsem měl přímo před barákem, ale už jsem se ani neotěžoval nad tím zamýšlet. Mám od něj pár keší, ale dnes bych od něj dal ještě tak tu nočku pro děti, ale určitě nic jiného. To ale vůbec neznamená, že si ho nevážím. On je démon, za mlada špičkovej lezec za zralého věku špičkovej owner.