Jelikož mám moc rád eartkeše, založil jsem bookmark Nejhezčí Zeměkeše. Hodlám v něm združovat ty earthky, které se Vám líbí nejvíce, proto jsem Vás chtěl poprosit, abyste mi tu napsali, která z těchto keší Vám utkvěla v paměti a doporučujete ji ostatním.
I ja mam na tema zemokesi jeden bookmark. B) Samozrejme obligatne pripominam, ze ve svem boji proti vetrnym mlynum uvitam vase tipy na dalsi prirustky - dekuji.
Tak mě se hrozně moc líbila Borec/Ventarola [cache]GC19PGA[/cache].
Ale tam je nutný jít, když mrzne, aby bylo vidět i cítit ten proud teplého vzduchu z těch ventarol. Šel jsem tam loni brzo ráno, venku bylo -13°C a stálo to za to. Ventaroly vyfukovaly teplý a vlhký vzduch, no prostě paráda.
Vím o něm, ale je tam napsáno, že združuje ty earthky, které se mu líbily nejvíc pouze z těch, kteé navštívil. Já se chci pokus o trošku širší bookmark.
Z českých u mě vede naprosto jednoznačně [cache]GC1YTWE[/cache] Prachovské skály. Také [cache]GC15VHT[/cache] Žďárské vrchy EarthCache se mi moc líbila.
Ze zahraničních bych vypíchl především [cache]GC1G4XZ[/cache] Geysir - Powerful Hot Spring na Islandu, případně [cache]GCZCNE[/cache] EarthcacheGullfoss (Golden Falls) také nebyla špatná. Ale předpokládám, že žebříček bude referovat o earthcachích z ČR.