Nejhnusnejsi obsah kesky???

Tak me napadlo udelat mensi anketu o nejhnusnejsi predmet nalezeny v kesce, pochlubte se...[:)]

U me vitezi asi zubni proteza[+o(] 

Hehehe. Tak to je hustej nalez. [:D][:D]  Treba si ji tam jenom nekdo zapomnel [;)].

to byl urcite paba - udelal: " huraa - FTF"  a uz to bylo venku. a zrovna mu pipla dalsi kes, takze uz nemel cas ji vyndavat [:D]

rulička od toaletního papíru zabalená ve staniolu a s třásněmi (jako že velký bonbon na stromeček)

složený alobal

vytištěná povídka z Internetu 

V lehce navlhle cachi: zelenooranzova kase v igelitaku, puvodne asi bonbony.

Mydla v ruznem stupni rozsliznuti.

Pri kontrole me cache v zime: lepkava gumova zaba plna vody.

Pytlík na psí hovínka - naštěstí nepoužitý [:|]

Naposledy kupodivu v mé vlastní kešce, když jsem ji na jaře kontroloval po zimním období.

Krabička prasklá, vnitřek promočený a kvůli polorozpuštěným karamelkám i řádně ulepený. Ještě, že jsem byl na toto připravený, takže proběhlo asi půlhodinové čištění a vymývání...

Jinak zajímavé téma, mě by zajímala i anketa o nejhnusnější okolí kešky. S přehledem by vyhrály některé kešky v Praze [;)] 

U mě vítězí ježibabí rosol :-) . Ruka naštěstí nezgumovatěla, ale dolu jsem to dostal až za pár hodin.

Pri kontrole me kese nalezen silne pouzity latkovy kapesnik. Ve skrytu duse doufam, ze ho tam nekdo zapomel omylem.

Rozmoklé otevřené křupky [:D]

Med.

Niekto zistil, ze kes je poskodena, tak prestal jest, vhodil do svojho medu logbook a par hraciek a ukryl to. 

Nasli sme to so Samanom, Tabackom a Dorcadionom, snad ma tito pamatnici doplnia.

Myslim, ze je to tak c.2 hned po zubnej proteze. 

Ovoněné čistící kapesníčky, zas tak hrozný nález to nebyl, horší bylo když se keš otevřela…ten PUCH[:D]

Zmačkaná krabička od cigaret, jízdenka z vlaku, lístek z parkoviště a podobný odpad.

Plastová figurka kadícího mimina, to syntetické hovínko bylo na omak velmi sugestivní, až jsem se lekl [:)] 

Ehm…damska vlozka. Nepouzita.

Cigareta. Nepouzita.

Čokoládové mince - nepoužité ale také nepoužitelné (na cokoli co si jen vzpomenete) kromě zamazání a ulepení všeho.

Pouzite ‘osvezovaci’ vlhcene ubrousky (spinave uplne do cerna) a potrhane obaly od naplasti. Pravda, oboje jsem do vlastni cache puvodne (samozrejme dosud nepouzite, v originalnich obalech) dal ja, jako vec, ktera se muze hodit utrapenemu, upocenemu cacherovi s puchyrem na noze, po ctyrkilometrovem pochodu k cache… ale ani ve snu me nenapadlo, ze ty veci nekdo pouzije a zbytky nahaze zpet do cache. :(  

cvaklé jízdenky všeho druhu (proboha co je to za blby, co to tam dávají)?

papírové kapesníčky, sice čisté, ale vlhké

dětské tetování ze žvýkaček, navlhlé, rozplizlé.

Uplne najhorsie boli nadavky autorovi v logbooku[:@]  Potom vela veci, co uz ste spomenuli. Nechapem, preco niekto vytriasa z vrecak vselijake smeti, ulomky, letaciky, cukriky. Ked nemam nic lepsie na vymenu, radsej nemenim - nie je to predsa povinnost.

Kazdy by sa mal riadit heslom, do cache davam len to, co by som sam rad v skrysi nasiel.

Pár psích sucharů (spíš vlharů - byly úplně rozmočený); to byl puch! [:S] a horkem rozteklé bonbóny všude kolem jejich původních obalů