Nejkrasnější geokešerka!

Vyhlašuji soutěž o nejkrásnější geokešerku. Račte posílat své favoritky!

A výhra? Nabídka k sňatku od ilivida?

Ale Prd, jenom nekonečná sláva.

No vzhledm k tomu, že se tady hádáme o každý prd, tak si dost troufáš. :slight_smile:

tak lidi co chcete za to abyste mě "volili"?:smiley:

Volit je od slova vůl …? :smiley:

Hoď sem lechtivé foto, uvidíme, co se s tím dá dělat. :smiley:

Počkej až potkáme Jitku… :D:D:D

Já myslím, že bychom měli nechat hlasovat jen ženaté kačery, ať je aspoň nějaká sranda :smiley:

Uvař nějaký volební guláš, uvidíme, co se s tím dá dělat :smiley:

to už jsem jednou zkoušela,když jsem měli na jedný online hře miss kmene,ale smazali mi jí:D:D

Ja s tim problem nemam, ale zatim jaksi neni o cem.
(Moje draha polovicka neni registrovana na gc.com, takze ani ja do souteze neprispeju) :wink:

jééé,tak to já chci za každé tetování jeden bod,takže jeden pro mě celou a 6 bodů za tetování a když bude soutěž i příští rok,tak budu mít bodů víc:D:D:D:D:D

pravidla jsou od toho aby se porušovala:Da žádný stránky nebudou,protože už jsem vyhrála a šmitec:D:D:D neboooo ještě by mohla vyhrát blabuska1,protože se mi líbí její avatar:D

Jojo, ted jsem to videl ze jsi prvni…
| Oznámení | Nejkrasnější geokešerka! 16 fanfulik | 01.10.2009 11:53

Jen jsem te tam ted "premaznul" chce to jeste jeden POSLEDNI prispevek a zamknout vlakno. Tim uz te nikdo "nevytlaci"… :D:D:D

zamykat se nemusí,já budu psát vždy když někdo napíše:D:D:D:D

Vidim ze vsetci maju len prazdne kecy a nikto sa nema k cinu, tak prihadzujem jednu fotku :slight_smile: Nazov kesky aj suradnice som z krabky vyhodil, tusim to bola multina :slight_smile:

http://drobik.cz/20450008.jpg

Zložils Svatěnce účet na gc.com nebo se mně jen snažíš ukázat, že zvládáš lepší flamewar než já ? B)

Pěkný kožich :slight_smile:

Konečně…