Ahoj, za chvíli dovrším skóre 300 keší. Pro někoho je to týden kešování :), pro mě jsou to dva roky a chtěl bych to oslavit nějakou hezkou keškou. B) Však to znáte :):). No a proto hledám v Olomouci nebo v nejbližším okolí nějakou hooodně zajímavou kešku, ať už ukrytím, nebo listingem. Díky za typy
Konec Starych Casu [cache]GC26K02[/cache]
Jaroslav Foglar: Bonus Cache (Stínadla) [cache]GC1484E[/cache]
díky za typi
na bonus jaksi ještě nemůžu, nemám vše, ale o té 5/5 jsem uvažoval už dřív, takže tu možná
Bez kompromisu Konec starých časů, pokud chceš něco na domácí luštění, tak třeba od stejného autora Digital Caching
GC1HKZ6
Ha, neumím vkládat kód
Snad takhle [cache]GC1HKZ6[/cache]
Taky sem nemel vse, dve me chybely, ale po domluve s ownerkama (velmi vstricna devcata) nebyl problem, mel jsem samozrejme vylusteno, od nich jsem chtel jen pozehnani ze nedodrzim prani mit vsechny "sub"kese. Stejne je driv nebo pozdeji dolovim. ![]()
Ale KST je jednoznacne dobra volba, a v porovnani s 5/5 kolem Pozoric to neni az takove drama, T5* je tam jen jednou a i to je otazka. Nicmene zpracovani je super, ale doporucuju doplnit tym nekym "starsim" kdo aspon lehce pamatuje dobu predlistopadovou, bude se to hodit a nektere veci by pro tebe mohly byt neresitelne.
OK zkusim překecat taťku, to bude asi nejlepší, nebo ne? ![]()
Ja bych ti doporucil Matrhorn. Neni sice v Olomouci, ale v Brodku u Prostejova…ale daleko to tam neni a je to kes na kterou nezapomenes :o)
GC kod nepridam, protoze pisu z mobilu, ale u Brodku tech kesi zas tak moc neni :o)
Taky zdravim vsechny ucastniky silvestrovskeho setkani :o)
Ač toho v Olmiku moc odloveno nemám a pro finálku jsem si ještě taky nedošla. Tak procházka po stagich keše Olomoucká domovní znamení - [cache]GCZT17[/cache] se mi hodne líbila. Velmi zajímavý listing, který vás donutí dívat se kolem sebe a nad sebe při procházce centrem. Spousty znamení jsem si ani nikdy nevšimla. A to jsem tam 4 roky studovala.
Ja sem na tom stejně, finalku nemam, ale prošel jsem si to, k tomu v podvečer kolem vánoc :D. Což nebyla nejlepší volba, skoro sem na nic neviděl.
možná by stálo za to ji dolovit, ale pokud překecám taťku, tak zajet na tu 5/5 bude nejlepší :D:D
Dobrá tradiční kešky jsou v Olomouci keše Řeka Bystřička a Pevnost sv. Floriana.
Domovní znamení já moc nedoporučuji. Sice je zajímavé shánět po městě dostupné indicie, ale mnoha lidem včetně mě finální souřadnice dlouho nešly spočítat a finálka není zas tak "úžasná".
Nicmene je to opravu pekna cache. Lec pro Olomoucaka bych rekl, ze to nebude to prave orechove. Když jsme se kdysi byli projet na kole, odlovili jsme u Výklek cache Shogun. Myslím, že moc pěkné, opravdu se mi tam líbilo. Ne vždy jde o to odlovit něco opravu brutálního.
Děkuji všem za typi, ale asi to dopadne tak, že teď o víkendu jedem lovit keše, a to jich snad těch 10 dáme, takže to bude nějaká náhodně vybraná, ale přesto díky. VasaM
Z tradiček nám dalo zabrat Letadlo [cache]GC1H9G9[/cache],pak Olomoucké sbírkové skleníky [cache]GCWQM4[/cache],Nejnovější most [cache]GC1E27N[/cache],Bludicka [cache]GC1VRWN[/cache].Pak byl pěkný dub co byl u artézkých studní.Krásný strom =:3.Mysteky byly pěkné Drinking for geocaching[cache]GC22NQK[/cache],Kuraatko dream[cache]GC21CW7[/cache],Gemma (ta se mi líbila nejvíc) [cache]GC1F6YH[/cache],Olomoucká tramvajová FTF cache [cache]GC1YPY6[/cache] ,Hanacky pivovar a Obchodni sladovna Olomouc [cache]GC1JDAQ[/cache].Multiny Ozdnak zdatnosti Malého prince [cache]GC1FHW5[/cache].Wherigo je docela chválena tato Klepeta olomouckeho Maigreta [cache]GC23X2X[/cache]
A spooousty dalších.Třeba Šifra mistra Leonarda může být zajímavá,ale odluštěnou ji nemám…