Mám HTC Touch Diamond 2 a tam je pouze brutálně nepřesná silniční navigace a vůbec mě nedokáže dovést přesně na souřadnice.
Potřeboval bych vyměnit přístroj na geocaching, protože po dnešní zkušenosti, že jsem nebyl schopen najít 1/1 cache z toho důvodu, že mě to vedlo s odchylkou 20 metrů a to se to ještě aktualizovalo hrozně pomalu, jsem se neskutečně naštval.
Aktuálně nemohu koupit drahou navigaci, ale pouze levnou. Měl by někdo, prosím, nějaký tip ?
Nejlépe stand-alone a ne navigaci, která se připojí na HTC, protože to HTC se vybije do 4 hodin.
Nejlevnejši je modul.. pokut mas jestě nejakej telefon.. tak treba nokia 4LW je idealni vydrzi to hodně.. a přesnost je taky dobra ja s tim lovim furt:-)
mobil s trekbuddy. Přesnost při 5Hz módu vyšší než u Legend HCx, výdrž baterky super, cena se blíží těm 3000,- ale je to přesností to nejlepší co můžeš mít.
Ahoj, mám garmin etrex legend HCx, ten kompas má a je co já vim je o trochu levnější než vista, slot na micro SD má taky a jdou posílat souřadnice z internetu přímo do GPS.
a ty se ke kesi priblizujes bez pohybu?
elmag kompas je pohodlnejsi v tom, ze ti sipka ukazuje spravnym smerem, i kdyz stojis na miste a jen se otocis kolem sve osy. pak se ti natoci i sipka. kdyz nemas elmag kompas, tak se ti sipka natoci ve chvili, kdy tvuj pohyb zaregistruji druzice - krok, dva. nic tragickeho ani dost otravneho.