Zrovna me napadlo ze sem mozna nejmladsi geocacher a tak sem si rek ze vyhlasim soutez o nejmladsiho [^] geocachera!!! Vyherce mozna neco dostane!! - Ja sem se narodil 22.4.1993
P.S. clenove tymu se nepocitaji - Pouze samostatni clenove (jako ja[:)])
Co to znamena, samostatny clen, jako ty? Vyrazis na lovy zcela sam? ;]
// Muj synovec Stepanek, ktery parkrat lovil se mnou, tomu zda se docela propadl. Zacina uz se taky chovat jako 'samostatny clen' - treba loni myslim ze v srpnu pri navsteve u prarodicu v Netine nasel tamni (myslim ze micro) cache u hrobky - jen proto, ze tyden predtim jsem mezi reci prohodil, ze 'v Netine u hrobky je taky nekde cache'. Stepanek ukecal babicku (zcela 'mudlo'), ze jeden den by mohli jit na vychazku zrovna k hrobce, a bez GPS, bez snimku z fotomapy, bez hintu, bez cteni predchozich logu, bez pomoci (babicka pry jen prihlizela) tu filmovku vycmuchal. :] To docela jde, ne? Jo, minuly tyden mu bylo osm.
Hmm, měli by se zveřejnit ceny. Podle jejich kvality bych pak zaregistroval našeho Ondru (19.6. 2004) [:P] Nedávno zrovna jako první z nás bouchnul klackem do kamene pod kterým ležela keška “Švehlův kolíček”.
Jméno: Kateřina *23.11.2006 členka DIrKa family teamu. První keš nalezena ve věku 36 dní, ta předtím 11dní před narozením. Mám jí zaregistrovat samostatně?[:D]
[quote]
seedcorp: To bych prosil..... Myslim, ze s prehledem zvitezim...[Y][Y][Y][Y]
[/quote]
V téhle debatě je ovšem otázka, jestli se dá za geocachera považovat ten, kterého násilně vyrvou z postele, narvou ho do kočárku a drncají s ním bez jeho přičinění, na nějaké místo, kam vůbec nechtěl a ještě ho zalogují.
Především je to v přímém rozporu se zásadami správného kačera, kdy každý účastník hromadné výpravy loví samostatně a ostatní čekají nejlépe na okraji lesa.
Proto bych doporučoval nejdříve nastudovat požadavky nastolené v debatě Hodnota logu ... http://geocaching.cz/cs/forums/thread/31508.aspx a pak znovu posoudit, kdo již může být považován za nejmadšího geocachera a kde se jedná pouze o nezodpovědné týrání nejmladší generace.
No tedá, věřím, že se po tomto zjištění spousta lidí přikloní k názoru, žes porazil Wolfiho v soutěži o to “kdo vypadá na svůj věk nejlíp” [:D] Já zase boduju v soutěži o nejhorší játra a nejvyžilejší ksicht, když jsem onehdá ve Vyškově na sebe prásknul, kolik mi je, tak všechny přítomné dámy ale i pánové nevěřícně otevřeli huby a chvíli se mnou nechtěli komunikovat, jaký sem mlíčňák [:D][W]
vzdej to, stejne nikdy nebudes nejmladsi. A moc se mi nezamlouva aby se pravidla stanovovala az podle toho, kdo ti odpovi...Takhle bys mohl postupne vyradit vsechny...
To uz muzeme spis soutezit ve vydrzi v piti piva, kdyz jsme CESKY geocaching.... Jakej mate rekord v zasluze o udrzeni prvniho mista svetoveho zebricku spotreby piva na hlavu? Myslim denni uroven.
Co vím, tak máme 159litrů na hlavu za rok tj. 0,87 piva denně. Sám bych to zvládl, ale vzhledem k tomu, že jsme v týmu 4, z toho 2 ještě pivo ani neochutnali, 3 je tomu taky moc nedá. Tak musím [:(] konstatovat, že náš tým je silně pod průměrem. Jóóóóóóó kde jsou ty doby, kdy jsem to zmákl i za tým.
btw: dneska mám teprv druhý, a už to tak, pro dnešek, zůstane.