Nejnavštěvovanější keš

Máte prosím někdo přehled o tom, která z keší v ČR je nejnavštěvovanější, resp. má za svou historii nejvíce logů? Asi by se to dalo na gc.com vyhledat, ale jen jako Premium Member, což nejsem a zatím o tom ani neuvažuju. Pokud by někdo věděl nebo dokázal zjistit, předem děkuju :o)

Zjistit to, co chceš, je téměř nadlidský úkol. PM v ničem nepomůže.

Vytahoval jsem tento typ informací z online listingů pro 200 keší v Brně a skriptu to zabralo skoro 20 minut. Na vině bylo hlavně pomalé načítání dat z gc.com a taky neoptimalizovaný algoritmus (navíc jen singlethreadový).

Každopádně každý, kdo se bude pokoušet stáhnout informace o všech 4000+ keších v ČR, si koleduje o zařazení na nějaký groundspeakový blacklist.

Jistě, šlo by to na to jít logicky - pravděpodobně nejnavštěvovanější keš bude v Praze, ale jistota to není a taky pokračování žebříčku na např. 50 nejnavštěvovanějších by asi bylo už nehodnověrně

No logicky by k nejvic navstivenym za dobu sveho zivota mely patrit nejstarsi cache u nas, ne? I kdyz uplne maximum u nich neni zaruceno-vice samosebou maji ty v Praze, viz maly prehled. Tedy k dnesnimu dni je stav potencialne nejnavstevovanejsich cachi takovy:

1) Tex-Czech (nejstarsi nase cache-Stramberk,sev.Morava, zalozena 1.6.2001) - 124x found, 4xDNF (nic moc, daleko od vetsi koncentrace cacheru)

1. Prague Panorama (druha nejstarsi-Praha Petrin, zal. 14.9.2001) - 600x found, 48xDNF

2. Prague, Stare Mesto (nejstarsi dosud funkcni virtualka-Praha Staromak, zal. 7.7.2002) - 695x found, 2xDNF

3. Cache my Czech (Prague) (druha prazska virtualka-Karluv most, zal. 4.5.2003) - 856x found

4. Vaclavak / Wenceslas square (primo v centru Prahy, hojna oblast, zal. 26.9.2004) - 681x found, 51xDNF

Je tedy videt, ze po maximu je dobre patrat v turisticky atraktivnich oblastech Prahy - a datum zalozeni neni vzdy rozhodujici. Virtualky maji pochopitelne mooc navstev, kdyz se nehleda piksla... Osobne si myslim, ze tech 856 foundu u virtualky na Karlove moste by mohlo byt maximum, ale na 100% to zarucit nemohu.

Pro srovnání - pravděpodobně nejnavštěvovanější brněnská cache Bronzmukl (GCT686) má 313x found, 9x DNF.

Cache my Czech (Prague) je asi opravdu nejnavštěvovanější česká "keška". btw: nezávidím ownerovy ty mejly s odpověďmi na otázku [:)]

pred casem, kdyz jeste existovaly na gc.cz statistiky, tak nejvice navstev mel myslim Pitruv (nyni uz archivovany) Travel bug hotel na Petrine. Pod nim byl Dorciho United Island - Strelecky a Samanovo Pendulum a Coin exchange a taky tam myslim byl Milanceruv Novy Svet - Hradcany. kdyz jsem tyhle ted projel, tak nejvic ma Pendulum - 655, pak Prague Coin Exchange - 632 a UI of Prague 1 - 621. a kdyz k tomu budeme pocitat i virtualky, tak jednoznacne vede ta na Karlove moste - 856, za ni je pak Staromak. Shrnuto, podtrzeno: nejvic navstev maji kese v centru Prahy, ktere jsou lehce dostupne z MHD (takze je navstivi i ten, co to jen chce omrknout a pak s GC skonci), a ktere jsou navic na turistickych trasach (treba Dandrovo Bambino di Praga hbite dohani poctem navstev ty vedouci kesky)

edit: ha, a zapomnel jsem na Vaclavak - takze tedy ten ma nejvic.

Teď jsem si projel aktuální pořadí brněnských (pořád tady operuju s brněnskejma, protože mám připravený podklady, pro Prahu by to bylo moc práce [;)]) a pro mě dost překvapivě je na 5. místě keška Pod kastany (GCVTT6) založena 1.5.2006, která je už poměrně dost od centra. A to nemluvím o 8-10 místě Stranska skala, Husak a Prasata.

Takže abychom se nedivili i v Praze...