Uz to tu zaznelo, ale zapadlo. Zrovna ted jsem si nad tim znovu povzdychl … Klicnik v sedm rano upozornil na zmenu u sve cache, ktera me zrovna docela zajima. Ale dozvedel jsem se o tom uplne nahodou, protoze kdyz ted ve tri hodiny otevru hlavni stranku Fora, nejstarsi prispevek je z osme hodiny… :] a to neni dnes zadny velky provoz. Deset polozek v prehledu nejnovejsich prispevku je proste pri tom mnozstvi vlaken malo. A proto prosim prosim, smutne koukam, neda se s tim neco udelat? Placnout tam polozek patnact, dvacet, nebo dva listy po deseti… ? :]
Prosim prosim, my se taky pridavame do zastupu prosicich o pridani vice polozek na hlavni stranku fora!
A zároveň bych chtěl vyřadit z rychlého přehledu vlákna s gratulacema. Při tom smrtelném geocacherském tempu se stává, že je tady upozornění na 9 vláken s gratulacema (které se opravdu nedají číst) a jedno jediné, které se věnuje geochingu - stačilo by se do oddělení s gratulacema mrknout jednou za dva dny i bez toho, aniž by člověk musel nutně v rychlém přehledu vidět aktuální oslavence, provést ty nudné a nenápadité blahopřání a nefloodovat (netapetovat) tím celé fórum.
Sem určitě pro. Měl bych ještě jeden námět, možná trochu mimo, kdo ví. Jestli by nebylo možné nastavit v Albech možnost skočit až na stránku na které sem skončil naposled a ne to celé proskakovat znova po jedné stránce. Je to zbytečně zdlouhavé.
Hodně pomůže RSS…
Jinak připomínám, že je důležité, aby majitelé kešek při podstatné změně v listingu o tom informovali v owner maintenance logu. Pak už je to jen otázka nastavení watchlistu, nebo lépe notifikací u PM účtu. Pak odpadá nutnost sledovat listing plánovaných keší, nebo fórum.
Vyuzivam prilezitosti a omlouvam se vsem kolegum, kteri neco slavili a nic jsem jim nenapsal. Uz od nejakeho casu na tohle tema proste neprispivam. Ne ze bych se mnohdy nad vasimi pokroky neradoval a nepral vam to. Ale pri tolika prilezitostech bych asi nebyl s to primerenym zpusobem gratulovat vsem a kdybych psal tu a tam nekomu, bylo by to opomenutym jiste lito.
Diskuzi odebírám přes RSS a přiznám se, že gratulace ji hodně znepřehledňují. Pokud bych mohl, hlasoval bych i pro odstranění této sekce z RSS.
v RSS ctecce u Maxthonu s tim neni zadny problem, vse je prehledne rozlisene
Tak to bylo hodne rychly… DIIIIKY MOCKRAT !!! :]
Taky moc dekuju.
Tiez odporucam citanie for cez RSS. Myslim, ze su tam vzdy 3 posledne dni, ale nie som si isty.
Gratulacie boli z RSS vyradene minuly tyzden a velmi to pomohlo. Teraz je len dolezite, aby nikto nezakladal nove gratulacie mimo svoje miesto.
Taky ctu pomoci RSS. Odstraneni gratulaci seznam zprehlednilo, ale zase nemam prehled o dosazenych uspesich kolegu ![]()
Co takhle pro kazdou sekci fora zvlastni RSS? Je to moc troufaly pozadavek?
Ja pouzivam RSS kanaly v Thunderbirdu a tam mam gratulace ve vlastnim kanalu, tak se mi nepletetou do zbyleho fora. Ty sekce jsou uz oddelene. Mam tak jeden program jak pro postu, tak i RSS kanaly. Jednotlive kanaly nechavam obnovovat tak po cca 10-15 minutach, cimz mne to prilis neotravuje a zas jsem schopen reagovat.
Doplneni:
RSS je rozdeleno na nasledujici kanaly:
Fóra / Boards
Fóra - Gratulace / Boards - Congratulations
Nové cache / New caches
Poslední zprávy / Latest logs
Ty gratulace jsou nove vytvoreny, tak pokud nemas tento kanal nove vytvoren u sebe, tak si ho musis vyseparovat z OPML feed nahore vpravo na www.geocaching.cz.
Dik za info. Ja tady pozaduju neco, co uz je.
Vyseparoval jsem to, je to presne, to co jsem chtel.