Nejoblíbenější GPS

Zdravím. Dělám si statistiku, jaký přístroj se při geocachingu nejčastěji používá. Pomůžete mi? Díky předem.

http://www.geocaching.cz/infusions/member_poll_panel/polls_archive.php
?

Díky, ale mě šlo spíše o konkrétní značku.

Tak ze značek docela jasně vyhrává Garmin. Ale chybí tam modely :wink:

A co hodně kešovat a opisovat si značky z logbooku :wink: ?

V mém okolí skoro všichni přešli na Garmin GPSMAP 60CSx (včetně mě).

Ale určitě je to dané lidmi, s kterými se člověk stýká, mezi studenty je to určitě něco jiného (tipuju PDA)

Jednoznačně 60CSx, Marekl má sice teďka podivné sklony doporučovat novou Vistu HCx, ale šedesátka má víc tlačíek, které jsou užitečné.

Jaký GPS přístroj se při geocachingu nejčastěji používá ? Myslím zbytečná otázka. Ten jemuž služebně starší geocacheři nemohou přijít na jméno a někteří ho už i promptně nenávidí. Garmin Etrex Legend ze zcela zjevných důvodů.

Marek má podivné sklony doporučovat Vistu, protože stojí devět tisíc, zatímco GPSMap šestnáct. Jinak sám zůstávám u 60CSx.

Také musím určitě doporučit GPSmap 60CSx

nejoblíbenější /nejpoužívanější/ je určitě Legend. /zásluha Bédi T./
A co menší flame:
já bych rozhodně doporučil HCx - levnější, menší, hezčí :wink: - to ovládání je o zvyku a kdo měl Legenda nebo vistu, tak to má už naučený.

No ja pouzivam nejcasteji "AUTO" a na dohledani "OCI" :smiley:

A mně když nestačí "AUTO" a "OČI", tak mám ještě "TELEFON" na Shantiho :smiley:

hp h5550 & jakejsi BT navilock GPS modul… starý šroty, nic lepšího nemám.

Ja pouzivam ‘novinku’ GARMIN II Plus :slight_smile: ktera je obcas zmatena a PDA Acer32, ktere je zmatene skoro porad. A pak mam neco najit :smiley:

S nemapovym pristrojem je to teprv zabava. Doporucuju odlozit drahe milacky a vyzkouset.

Já mám PDA Asus 639 ale i Garmina legeng od Bedi Travnička na kolo je dobrej.A když při hledání ztrácí signál tak vytáhnu PDA :wink:

Myslím, že podobných témat je tu už dost, proto vlákno zamykám.

Ze by zase odemknuto ?