první chalenge u které jsem hlasoval. Třetí kterou jsem si prohlídl. A hlasoval jsem kladně. Prostě jde o to, že spousta lidí založila něco ve stylu kiss a frog jen proto, aby vyzkoušeli jak se to zakládá..
Já neříkám že budu hrát chalenges, když si každej PM založí jednu deně, tak to nemá žádnou hodnotu. Kór bez review. Ale toto je aspoň trošku zajimávý, narozdíl od kiss a frog…
Nejhorší je že zjevně po splněné a zaarchivované challenge zustanou body, takže vychcánci přes noc vytvoří sérii 30 challenge (vyfoť si prst, vyfoť si ucho, vyfoť si paty, vyfoť mámě řit,), rychle namlátí fotky a než to lidi odpalcují do archívu tak mají 30 bodů z gauče.
Tak dej palec dolů; zatím je to kromě těch dvou pražských nejlepší co jsem viděl…
Asi největší problém, co s Challenges mnozí máme - odhlédnuto od faktu že existují - že jsou počítány do statistiky společně s keškami, na feedback fóru se proto objevilo volání Handle challenges like benchmarks aby s nimi bylo naloženo jako s benchmarky, to zn. ve statistice budou vidět, ale nezapočítají se do statistik mezi keše.
kolombo: srovnávat CH a PT je lehce mimo. PT jsou standardní keše s krabičkou, listingem, musí projít schvalovacím procesem a návštěvník tam musí přijít/přijet, najít, zalogovat. Zadání CH může být v extrémní variantě "zalogujte toto CH"
Vcera jsem byl hodne zklamany a asi za to mohla i prvni ukazkova vyzva s líbáním žabáka. Ale pokud by byli něco takovéhoto: http://www.geocaching.com/challenges/view.aspx?cx=CX6F1 je to prakticky mystery s podmínkou a to se mi i líbilo
kolombo: to bys taky mohl do jiných statistik dávat i hledání v Praze, tam je na jednom místě víc keší než v kdejakém PT. A pokud jde o "spravedlnost bodů" pro lovce bodů, tak PT má pořád nějakou minimální laťku, kterou musí splňovat a která je stejná i pro běžné kešky a není to nic jiného než normální keška. Srovnej to s CH. To už rovnou mohli dát každému do profilu tlačítko "přidej mi bod"
Jeremyho chápu - něco vymysleli a my mu to po pár minutách hodíme na hlavu
no celkem se mu nedivím kdyby třeba byla plodná diskuse tak to beru ale to co se tam dělo byla hysterie … asi bych taky mazal…
p.s. něco vymyslet není, žádná sranda a obhájit to před pár lidma je fuška natož před všemi kačery na to aby měl člověk hroší kůži…
je taková milá česká poučka: kdo nic nedělá nic nezkazí
chalenges mají své mouchy, místama masařky ale což třeba se z toho vykřeše něco fakt dobrýho začátky sou vždycky těžký B)
Jeremy se ptal reviewerů a ti mu k tomu svoje řekli, nerespektoval; usilovně sliboval, několikrát odložil, nakonec Ch. předhodí s hromadou chyb - a čeká nadšení?
Já myslím že dostal - po zásluze - adekvátní odezvu.
Pokud je to tak tak dostal co si zasloužil
No však o tom bude vleká řeč na Medlově lol teda teď ten minievent reviewrům nezávidím lol to bude jak palba z kulometu tatatata a ještě možná i víc