nejstarší odlovy

kdo z nás našel nejstarší kešš???

Já 5 Oct 02

Nejstarší a zároveň nejstarší českou [cache]GCE50[/cache] 1.6.2001
4. funkční nejstarší v čr. a nejstarší v Ostravě [cache]GC283F[/cache] 14.11.2001
A z roku 2001 ještě druhou nejstarší slovenskou [cache]GC22DF[/cache] 1.9.2001
Jinak tipnul bych že pro většinu tady to bude Tex-Czech :wink:

To pro Moraváky, v Čechách to bude [cache]GC1E51[/cache]Prague Panorama. To je můj případ, zajímavé je, že další tři nejstarší cache v pořadí které jsem našel (všechny založené v r. 2002) jsou v zahraničí (Itálie, Rakousko).
Ještě jestli se tady ozve někdo kdo v USA odlovil něco opravdu starého…

U mne osobně:
(třetí nejstarší v Evropě) dánská GC6A - Kippers in the Jungle - 30. září 2000
(nejstarší ve východní Evropě) rumunská GC5D8 Draculas Castle - duben 2001

A Drasťák má i irskou GC43 Europe’s First - červen 2000

Mame nejstarsi nalezenou - GC43 Europe’s First 3.cerven 2000…patri mez 9 nejstarsich aktivnich kesi…nejstarsi aktivni kes je GC30 - 11. kveten 2000

Já mám zatím nejstarší Zelenou horu založenou 20.4.2003,ale jednou taky budu mít TexCzech,či další hodně staré krabky..:slight_smile:

Přehled první stovky keší… http://members.cox.net/pkpublic/ Nejstarší funkční keš [cache]GC30[/cache] Tak co, máte ji někdo? :wink:

Tuhle ne, ale letos na jare se mi povedlo ulovit GC3E, Lane Cove, v soucasnosti ctvrtou nejstarsi (a uplne nejstarsi mimo USA) - publikovana byla 18.5.2000 :stuck_out_tongue:

A taky me letos potesil uspesny odlov APE kesky GC1169, jedne ze dvou zbyvajicich teto specialni kategorie :smiley:

I já se mohu pochlubit odlovem GC43 Europe’s First 3.cerven 2000, za to však nemám nejstarší českou, a to je ostuda…

Koukal jsem až dodatečně, jak stará keška je na Klečkově, již jsem slovil loni v létě [cache]GCC936[/cache]. Zal.: 22.1.2003

já mám zatím nejstarší keš Polska GC26A9 1.11.2001 a to jsem na ni narazil náhodně při logování Osvětimi…

Zatim jeste ne, ale mam to k ni asi 4-5 hodin jizdy autem, tak to snad dam. Je na zapade Kansasu. :slight_smile:

Já mám nejstarší [cache]GC5F1[/cache], je sice až z 3.4.2001 ale zase má velmi kvalitní umístění a zajímavý terén.

Dle predpokladu nize… texczech stramberk a Primeval-man ostrava. Obe me s legendem pekne potrapily :wink:

Prague Panorama je nejstarší keš v Čechách? Ulovili jsme ji někdy na jaře při procházkách na Petříně, ale tohle jsme nevěděli.

První nejstarší FUNKČNÍ keš v Čechách, ano - od 14.9.2001. Ta první v naší zemi je TEX CZECH - stále funkční od 1.6.2001, ale je to tuším na Moravě. Nebo ve Slezku? :slight_smile: