Největší cache v ČR

Zdravim,

chci se zeptat, jestli není nějak určená největší cache u nás. Já našel (jako na internetu) max. Fabianuv poklad, který má 45 litrů. Víte o něčem větším?

Chtěl bych se inspirovat a podívat se, jak taková keš vypadá, ale vzhledem ke slovům autora, že keš už přes rok neudržoval a poslední logy ukazují na zmizení jedné z mikrokeší, potřebných k nalezení finále se mi tam jezdit nechce.

Již se probíralo... Kde jsou velké cache?

No je tam sice napsáno dost velkých keší, ale nic o té největší [:P]

Myslím, že slovíčko nej je silně relativní... proto tam asi není napsáno tahle je zdaleka největší... protože bys musel obejít všechny, abys viděl, zda je to či není pravda a zda už není mezitím nějaká ještě větší....

Tak mě tak napadá, co takhle cache ve které by mohli pohodlně spát 4 lidé? [:D]

Jak Tě znám Poníku, tak už ji máš určitě připravenou. [:D] A log se uznává, jen když tam ti 4lidé přespí, už vidím tu frontu.

O tomhle víkendu se pojedu na Fabiána podívat a podám reference....

Tak 4 dospělí zrovna ne ale zakladatel téhle cache v USA nebyl žádný troškař.

No to už je opravdu kousek. Asi ho netíží, že by si to někdo odnesl, když to musí bejt těžký jako prase. I když v ČR bych tomu moc velký šance nedával, když se tu kradou i bankomaty [:)] 

Ja mel onehda takovy krasny napad. Sveho casu se Armada CR zbavovala ROPiku (takovy ty zakladni maly bunkry), par lidi si je za pakatel koupilo a udelalo si tam sklep na brambory, nebo chajdu na vikend....

Mym snem by bylo mit taky takovy ROPik, k nemu zavest nejakou hodne vyzivnou mutli (aby si to kaceri zaslouzili, no ne), na mriz na vchod povesit velkej tlustej zamek na kod, nebo na klic co se vali nekde kilometr opodal v microcachi.... no a ne ze by cache byla uvnitr, celej ten ropik by byl cache. Docela slusne zabezpecena (ja vim, autogen je svinstvo, ale jinak....) ... a hlavne, tam by se dalo tradovat klidne treba ojety jizdni kolo... prakticky cokoliv. No reknete sami, nebyla by to krasa?

Jenze ROPik nemam (jen jednu micro cache u ROPiku :] ), a taky se bojim, ze v nasich krajich by stejne zanedlouho bylo vevnitr jen to, co casto byva v tech opustenych, nezamcenych... teda krome tmy a vlhka... ;[

To BBBubak:

Skvele, kdybys si jeste o necem takovem vedel, tak bych se klidne na takovem projektiku podilel (i financne).[:)]

Tak koukám, že to nenapadlo jen mě :-).  Akorát s tím rozdílem že… ale to bych moc prozrazoval [;)]

To Ponik:

Koukám, že se máme na co těšit.[:D][Y] Podle Tvého působiště to bude pravděpodobně na západní hranici. Takže FTF tam nesklidím.[*-)]

Třeba se domluvím s BBBubákem. [;)]

To sice jednoznačně říct nejde, ale pokud se ví o keši, která má 400 litrů obsah, je to skoro zřejmé. Na blogu někdo psal, že Fabianuv poklad s objemem 50 litrů splnil svůj úkol - největší keš v ČR. Tak jsem se spíš chtěl optat, jestli to někdo může vyvrátit s tím, že ví o větší. 

No FTFko asi ne…a dokonce i málokdo ze západu… je to totiž plánované jako finále série Spy station. Jinak ono to s ŘOPíky není tak jednoduché… dost by ti mohli povědět ti, co v něm mají třeba muzeum, nebo se o ně vážně zajímají, starají a opravují je… s armádou je “drobet” problém, je to vidět např. na převodech kasárna na města a to už vůbec nemluvím o takové pro armádu nezajímavé věci jako je převod vlastnictví ŘOPíku, který by chtěla nějaká parta nadšenců…a to už vůbec neřeším ten pozemek, kterej je pod ním, to je další hora papírování a vyjednávání…  podstatně jednodušší, méně pracnější a časově výhodnější je, postavit si v lesích srub nebo si ten řopík nechat odlejt v kopii [:D] na svém pozemku…

Jo, máš pravdu....něco na tom bude....hmm, dobrá tak litry...no, pokud to není sud z nápisem [:D], tak aby si člověk na odlovy nosil metr... jsem zvědav na objem např. železničního vagónu [:D]....

Takže opravdu jen pro zajímavost, protože si myslím, že na velikosti nezáleží [:D] resp. že velikost pixly dobrou keš nedělá…

Calling CQ in distance X… objem 109 litrů…

To s tou kopií ŘOPíku na zahradě mne už napadlo, ale nesetkalo se to s kladným ohlasem u rodičů …

[quote] Háča: To s tou kopií ŘOPíku na zahradě mne už napadlo, ale nesetkalo se to s kladným ohlasem u rodičů .... [/quote]

[:D]  No, tak to u mě taky ne... tak mě tak Háčo napadá, nepostavíme si  nějakej společně? [;)] 

Ahoj,
reaguji na starý příspěvek, ale třeba tu někoho tento nápad zaujme. Můj synovec má s kamarády několik těchto vojenských objektů v údržbě a společně je přestavují. Souhlasil by s umístěním keše, naopak by byl rád za zvýšení návštěvnosti. Já vzhledem k tomu, že většinu času jsem na studiích na druhé straně ČR, tak nemám čas k vytvoření pěkné multi či mystery cache, která by se k tomuto místu bytostně hodila. Jedná se o objekty poblíž Trutnova. Pokud máte zájem, kontaktujte ho na adrese: [email protected]. Můžete se dohodnout, a já sám s potešením přijdu na odlov :wink: Případně mi sem můžete napsat e-mail, a já mu ho odešlu.

Nejvetsi kes v CR je zrejme GC1E9AB http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=e5c5bbf4-6707-47b3-8f87-39d15d482989 :-)) Jen byva na zimu disabled.

No, aby byla keškou celá jeskyně, i když samotný logbook je v krabičce, mi nepřipadá jako největší keška. To bych mohl stejně říct, že mám ještě větší kešku, když započítám celé podzemní chodby, kterými se člověk musí dostat ke kešce :slight_smile: