Největší poklad

O víkendu jsem lovil v okolí Bystřice pod Hostýnem a našel jsme tam keš

GC1BB33 velikosti Large.Zajímalo by mě kdo a kde jste našel taky Vaši největši keš.

Součást jedné kešky v podkrkonoší byla i cisterna, kde se měly nechávat myslím CD-čka. :slight_smile:

No já našel v jednom evropském hlavním městě jako keš zakopaný 50l barel.
Ven koukalo jen hrdlo s uzávěrem…

A jako protipól jsem v témže městě našel nanokeš velikosti ventilku na kolo.
:smiley:

Obojí bylo extrém.

zatím největší, co jsem našel byla GC1DB1H - TB GC Hotel ZEBETIN. Byl to pořádně velkej kbelík od barvy.. :slight_smile:

Dvakrát pixla od primalexu nebo nečeho podobnýho cca 25litrů a jedna keška byla normální kufr, se kterým jsem jezdil do školy v přírodě.

Tuhle jsem zatím ještě nenašel, ale je asi největší, na kterou jsem zatím narazil - i když není velikosti Large, ale Other: [cache]GC1E9AB[/cache]

To je jedna z nejhorsich kesi ktery sem zatim videl.Fuj,hnus,chtel jsem tam nechat GC,ale rychle me to preslo.:@

Něco takového nejakou dobu planuju

Můžu dodat kontakt na 20 m3 kvasnou nádobu v nerezu.B)

jojo to je frajeřina… ve městě large cache… a ne pořád jen samé mikrocache:@, neco takoveho by se mi libilo uskutecnit ale spise v měritku kolem 10l…:slight_smile:

Tak tahle mě taky napadla. Taky ji nemám zatím na kontě, ale zrovna předevčírem jsem si dělala přípravu na teplé počasí a zkoumala, co je zajímavého v okolí Bystřice.
Řekla bych, že tahle bude patřit mezi největší na světě.

Nám se moc líbila keška GCWKVF Klášter Teplá, kterou vytvořili yeleni. Je fakt large :slight_smile:

Nase nejvetsi je GCNM5H. Ma asi 50l a je moc pekna.

Na Slovensku mame Kansas city border GC1518K.

Z popisu: Hladaj nadobu o rozmeroch: 3x5x2,5m :wink:

Možná se nestrefím, ale "Pugzley" - neznáme se z CBwebu? :@
Franta CV - OK1FCV

Omluva všem za OT

Me napadlo zalozit keš ve starém protiatomovém krytu poblíž města, do které nikdo neleze. A byla by to keš velikosti atomoveho krytu… Je to podle pravidel GC mozne?

Pokud ti kryt patří, potom si z něj keš udělat můžeš

Já už měl vyhlídnutý jen řopík, ale AČR mi k němu nutila obrovskej pozemek, takže nic…

Jinak moje největší je ZOO Plzeň, ale velikost neuvedu, páč bych ji tím hintoval…