"NEJZAKEŠOVANĚJŠÍ" obec

Tak nám tu zase pípla keš a já si říkám: "To přece není možné, tady už se nedá nic nacpat!" Mýlím se. Jde to.
Po odlovu si dávám kafe, nohy na stůl, kouknu na údaj, co všechno je město Jablonec a dopočítám se k číslu 76. Po přepočtu na počet obyvatel http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_měst_v_Česku_podle_počtu_obyvatel mi vychází, že je u nás 610 lidí na 1 keš.
Trumfne nás někdo? Kam je nejlepší jet na kombajn? B)

Ale jo… U nás v katastru obce jsou 2 keše na 480 obyvatel = jen 240 lidí na jednu keš. :D:D:D:D:D Takže klidně přijeď kombajnovat!

Pro kombajnování není určující vztah keší ku obyvatelům, ale hustota keší / km2. Tedy přepočítat ne na havu, ale na plochu …

Dolní Lukavice =D
máme tu 5 keší a ještě minimálně jednu budu dělat =D

A to už se vyplatí kombajnovat : )))

edit
To Bella 76+3+3 co mam v hlavě v plánu, no vlastně jedna už je v html :wink:

na obyvatele asi nic moc, ale na m2 to dáme, Praha :smiley:

To Bella 76+3+3 co mam v hlavě v plánu, no vlastně jedna už je v html :wink:
[/quote]

:slight_smile: sákryš nejdou mazat přispevky . ta F5 ka

do Kolovrat…:@

Co obec, ale že se dá ještě nacpat něco k jablonecké přehradě bych nečekal :slight_smile:

Vaše starosti bych chtěl mít. Běžte raději na nějakou pěknou keš. Těch nesmyslných vláken je tady až dost.

Právě jsem se vrátil s neúspěšného BF naší nové kešky u jablonecké přehrady, takže zase tak nahusto ještě nejsou :slight_smile: Bohužel budu muset googlit, aby se na nás zase celý Jablonec usmíval :)))

Chtel jsem si pro ni hned dojet, ale nakonec z toho seslo :frowning: I bez BF to bude v tomto terenu zajimave :wink:

Město: Rabštejn nad Střelou, počet obyvatel: 25, počet keší: 4
6,25 obyvatel na 1 keš Trumfne to někdo? :slight_smile: :smiley: :stuck_out_tongue:

Od roku 1980 město Rabštejn nad Střelou neexistuje. Neměli jste si odsouvat sudeťáky, neměli byste tam po válce tak prázdno. :slight_smile:

Samotišky mají v katastru 6 keší a ještě minimálně jedna přibude. Máme 1231 obyvatel (v roce 2008) a obec má 1,89km2 (pro ty co hledají v mapě, je to u Olomouce). Až na jednu kešku jsou všechny moje, navíc je v obci ještě jedna, která začíná v katastru Samotišek, ale finálka je na kopečku.

Se dalo čekat že se nějakej komunista ozve :D.

Co k přehradě, ale jmelí, všimli jste si co se letos urodilo jmelí?

A co Dřetovice? 420 obyvatel 3 stálý keše, jeden event v plánu a možná ještě dvě kešky přibudou :wink: Takže v tuto chvíli to máme keš na 140 obyvatel no a vlétě to bude asi keš na 84 obyvatel :stuck_out_tongue: Takhle se to nedá, musí to být na ty metry čtvereční :smiley: