Dneska jsem zachranil pred zmrznutim zajimavy TB [tb]TB14NRP[/tb] pres rok je chycen v CR a hopka ze severu na jih a zpet. Tak si rikam ze by mu to chtelo poradne pomoci. Nejede nekdo do Svedska a nebo poradny kus nekam na sever? Nekdo z zapadni strany Prahy, z Kladna?
Tak fakt nikdo? Tak to ja snad budu muset zacit jezdit na sluzebky! ![]()
no jestli je už přes rok v ČR, tak za hranice ho odvézt můžu, dokonce i na sever, ale bohužel spíš jen na severozápad do Londýna, jedu začátkem února, tak jestli nebude lepší nabídka, klidně se ozvi
Mam dobrou kamaradku ktera ted studju ve Svedsku a v dohledne dobe ji budu posilat do Svedska balicek. A jsem s Prahy.
skoda, Semik75 kontaktoval ownera a ten se nakonec rozhodl, ze chce predtim jeste do Londyna tak jsem ho tam zacatkem tydne umistil, ale treba se tu najde nekdo jiny kdo potrebuje neco do Svedska
V lete se chystame dat Norsko a Svedsko, tak kdyztak dejte vedet, ale jsme z HK
Kdyby nekdo chtel, 12.3. odlitam do Danska, mohu tam neco vzit, pripadne kdyby nekdo neco chtel privezt odsud - MALEHO - tak to muzu z Kodane stahnout, budu tam asi do nedele 15.3.
ahoj, ve čtvrtek odlétám PHA - HELSINKY - KITTILA
tam někde v okolí bych rád něco vyzvedl, jsem k dispozici ale jsem z Mladé Boleslavi a do prahy pojedu až ve čtvrtek na letiště …
Známí se chystají přímo do Švédska někde v březnu či dubnu. Dám jim vědět, zda by ho mohli vzít. Jsou z Prahy, tak byste se jen museli domluvit, jak ho dostat sem.
Na Velikonoce přilétám z Osla do Prahy a HK a pak zas letím zpět na sever.
Pokud to ještě platí tak bych asi jeden kousek na sever poslal.
Doprava do Prahy nebude problém. Pošlu ti email, domluvíme se.
V létě pojedu do Norska okružně a na ryby.. Na kešky se chystám, takže pokud by někdo rád něco poslal, dejte vědět ![]()