Někdo loguje místo mě? WTF?!!

Tak to se mi tedy ještě nestalo! Dneska koukám na svůj profil a vidím, že mám zalogovanou "found it" kešku Veletržní palác, na kterou jsem se chystal dneska! Jdu na listing a do logů a vidím, že POD MÝM NICKEM někdo zalogoval, že keš našel (keksik) minulý týden společně s nějakým kačerem "samuraj4" (má 3 found), kterýho samozřejmě neznám. Když pominu tuhle drobnost, JAK JE TOHLE MOŽNÉ?!? :@ Že někdo zaloguje pod vaším nickem !?! Nechápu. Samurajovi4 jsem napsal mail, uvidíme co mi odpoví. Napadá vás někoho, jak se tohle mohlo stát?:o

Podle meho nazoru je nejpravdepodobnejsi v pripade, ze pouzivate sdileny PC, napr. ve skole. Pokud se uzivatel neodhlasi, je mozne, ze pri prichodu druheho je tento zalogovan jako predchozi a nemusel si toho ani vsimnout.

Pozn. No ted kdyz koukam na tvuj vek zde v profilu, asi to nebude ten skolni pripad ;-))

To bude dost těžko možný. Pracuju v bance (PC politika single-sign-on tohle vylučuje). Doma mám zabezpečenou domácí síť. Samozřejmě, že mě tohle taky napadlo jako první, ale taky jsem to hned zavrhnul jako nesmysl. Další návrhy?:frowning:

No v každém případě si jako první změň heslo a uvidíš jestli se ti to bude opakovat :stuck_out_tongue:

jj. Díky za radu. Stalo se.

Napadá,

Ondřej: "Teď bych si dal přece jenom něco k pití, jestli by něco nebylo?"
Jakub: "No, máme tady výborný koláčky." ***

:wink:

Zajímavé by bylo zistit, zda je samourai i s tebou v logbooku :wink: Jestli treba nejsi námesícný :smiley:

Kluci z kanclu řikali, že prej už jsem jako tuhle kešku lovil…a já jsem si vzpomněl, že fakt jo…:smiley:

Kdepak! Kdyby to vysvětlení bylo takhle jednoduchý, tak s tím neotravuju na fóru… Jo, občas si špeka dám, ale takhle na tom ještě nejsem…:wink: Tak, co? Nějaké další vysvětlení záhady?

To zjistím, doufám dneska odpoledne. až tuhle kešku OPRAVDU ulovím…:stuck_out_tongue:

bud ti nekdo prisel na heslo nebo ma nekdo podobnej nick jako ty (a preklep se) a stejny heslo, ale to uz sou fakt velky fantasmagorie :smiley:

btw. nemas treba decka co znaj tvy heslo a lovej za tebe? :stuck_out_tongue:

Jo, tohle poslední zní pravděpodobně, syn občas něco uloví a zaloguje pod mým nickem, ale vždycky se o tom dozvím, když ne předem, tak určitě po lovu (a loguju většinou já). Ale Keksik junior byl zrovna na nějakým "tuc-tuc-tuc" festivalu, takže ani tahle varianta nevychází… Ke všemu mám jinou strukturu logu (No.xxx*HH:MM; text), takže ani to, že jsem náměsíčník, a nevím o tom je vedle jak ta jedle. Hesla jsem změnil, jedinej o kom vím, že má podobnej nick je keksicek, ten ale podle jeho profilu si dává pauzu… prostě - záhada stále nevyřešena…:@

Ja jsem takhle lovil keš Barbora v Kutný hoře. Přísahal bych že jsem tam nebyl až do chvíle kdy jsem našel cca rok starý zápis v logbooku. Dodnes nevím jak se to stalo.

Tak kontaktuj toho, co to lovil "s tebou" :wink: Třeba s dozvíš, že se nejedná o náměsíčnost, ale o ztrátu paměti :stuck_out_tongue:

Náhody jsou někdy neuvěřitelné, moje žena má nick + heslo na Hyperinzerci a jednou omylem zadala svoje heslo bez čárky (jako třeba marketa-markéta) a naskočil tam profil úplně jiné ženské! Tomu bych nikdy nevěřil, kdybych to sám neviděl.
No, a kamarád zase onehdá se mnou dlouho hledal a i do logbooku se pak zapsal na keši Bielda Diabolo na Brdech a až doma mu systém ukázal, že ji má skoro dva roky slovenou! A měl.

Horší je možnost podle filmu http://www.csfd.cz/film/12342-6-den/, v takovém případě bych doporučil, aby ses dobře ozbrojil… :smiley:

VYŘEŠENO.
Přátelé, kolezi, omlouvám se. Právě mi volal syn, že zaučoval kamaráda do tajů geocachingu a společně tuhle keš odlovili. A samozřejmě mi to zapomněl oznámit. Díky špatné komunikaci v rodině jsem málem chytil schízu. Omlouvám se za zaplevelení fóra zcela zbytečným vláknem. Díky za vaše názory. Zamykám.:slight_smile:

A to je syn tak maly, ze nemuze mit vlastni profil?

to keksik: v poho, to ze jsi paranoidni neznamena, ze po tobe nejdou B)

hlavne, ze se to vyresilo :smiley: