Někdo na noční keš Lovci pokladů(Praha - Ďáblický háj)??

Ahoj lidi.

Šel by někdo na Lovce pokladů GC20JXH ? Film jsem viděl, UV lampu mám. Už jsem to jednou zkoušel, ale nějak se nedařilo. Kromě pátečního a sobotního večera můžu jakýkoliv.

Ahoj,já bych šel. Je mi skoro jedno jaký večer. Jen to musím vědět tak dva dny předem.

Ahoj, byl bych pro. Noční hledání je fajn. Ale z listingu plyne, že to není snadné - ty otázky, co je třeba zjistit není sranda. Máš vyluštíno? Film jsem viděl dávno, takže jen mlhavě vím o čem je:-) Když se tak nad sebou zamyslím, tak můžu v podstatě nabídnout jen společnost na večer:-))) Jasně že mám gps, svítilnu, čelovku, auto elán atd:-)

Noční keše já rád :slight_smile:
Večery pro mne ideální jsou každý druhý čtvrtek (tedy dnes nebo za 14 dní atd.) nebo kdyžtak středa. Dnes už se asi nikomu chtít nebude, co? :slight_smile:
Ostatní dny bych měl čas vždycky až kolem 21:00:|

Pondělí 29., nebo úterý 30., nebo středa 31. sraz cca20:30 na úvodních souřadnicích. Kdo se přidá?:wink:

Nebojte se nic, není to zas tak těžká noční keš. Za to je fakt pěkně dělaná, věříme, že si ji užijete. :wink: Chce to jen znát film a být trochu bystrý. :stuck_out_tongue:

Bojte se, protože v tom lese straší… :o:D:D:D

Za mě 31.3. Můžu dodat Oregona, CWG, svítilny a odvahu :slight_smile:

Hodilo by se úterý :slight_smile: A nebo středa, to už je jedno :wink:

Tak super, zatím to vypadá na středu. Možná by nebylo na škodu vzít si pepřák, kdyby se Zeguš rozhodla jít nás tam strašit.:D:D:D

Pokud by se šlo tu středu, tak přiberu ještě kamaráda ze Strahova. nick lenoch_od :slight_smile:

A nezapomente na muj Gc, který se tam už dlouho válí. Díky

Jestli to bude ve středu, rád se přidám.

Středa 31.3.2010 ve 20:30??? Sraz na počátečních souřadnicích? Kdo půjde, tak mi kdyžtak pošlete svoje tel. číslo přes profil, aby jsme na vás třeba počkali, kdyby jste se náhodou zdrželi.

JOP, tím spíše se přidám - strašidla je třeba trochu vyděsit :slight_smile:

Náhodou, je tam mrtvý kostelník, oběšenec, vodník a velký černý pes. O rusalkách na paloučcích ani nemluvě.

Mě do toho netahejte, už jste viděli metrákovou rusalku? :D:D:D

Zvlášť rusalky znějí slibně :slight_smile:

tak já nás tedy hlásím osobně - takovou akci si přeci nemohu nechat ujit…:wink:

Platí tedy středa 31.3. ve 20:30 na vých souřadnicích? Doufám, že stihnu a zúčastním se také:-)

Jojo, taky se zapisuji i zde. A taky doufám, že stihnu :slight_smile: