Ahoj,
je tu nějaký kačer/ka na společný lov olomouckých kešek? Nastoupila jsem teďka do prváku na UP a v Olomouci nemám odlovené zatím skoro nic…
Loni jsem byl ve stejné pozici, ovčem teď mám Olomouc téměř vyčištěnou. Kdybys chtěla v něčem poradit tak se ozvi. ![]()
cago.. jeste mam v Olmu par restu, tak muzem kdyztak skocit…
Tož taky se hlásím. V olomouci jsem sice jen po-st, ale stále mám zde mnoho krabiček, které nemám odloveno. Převážně se jedná o multi a mystery. Tož jestli bude zájem ![]()
Doporučuju infiltrovat Olomoucké útočné komando. Například zde http://coord.info/GC2ECG5
Cau,
ted jsem se prestehoval do Olomouce na privat. Predtim jsem bydlel kousek, takze odloveno mam celkem dost, ale kesky se objevujou hrozne rychle, takze jich mam neodloveno mrte;) tak kdybys chtela tak se ozvi, jsem tu kazdej den…
Cauky,taky me toho v Ol dost chybi,takze pokud bys mela zajem ozvi se pres profil…:),ve meste nerad lovim sam…neni problem dojet do OL.
jsem v olmu ut-čt. chybí mi ještě dost mysterek a multin, tak kdyžtak napiš nebo se nás může domluvit víc a skočit třeba na keše a pak pivo
No já zírám, tak kdyby jste se domluvili na některém dni, ráda se k vám přidámm taky. Trvale se tam nepohybuji, ale dojet není problém ![]()
Mi tu máme už téměř všechno vylovené, zbývá už jen pár hnusných ležavek (upol, pravá česká, pravá šachová a podobné šílenosti). Takže jsem svolný k odlovu těch pár šíleností co nám zbývá, nebo na to pivo :))
Přidávám se k davu
Taky už mám hodně odloveno (především tradičky), ale ráda se připojím, času a chuti mám dost
Jsem tady pečená vařená, není problém se domluvit na nějakém termínu ![]()
Tyjo…vypada to na velkou akci;) co takhle nekdy zajit na to pivo a domluvit se? ![]()
Teda.. nečekala jsem tolik reakcí.. to je super :).
Připojuju s k Swenneyho dotazu
nechcete někdy někam zajít a domluvit se? V Olomouci bývám od pondělí do čtvrtka.. tak některý všední den..? Jinak se mnou osobně to nebude složité.. vzhledem k tomu, že mé olomoucké skóre čítá tak 6 kešek, je mi v podstatě úplně jedno, co a kam se půjde lovit :).
to VendulaCZ: děkuji za FB stránku, hned si ji dám do oblíbených :).
Jako posezení u piva se nám líbilo v pivovaru sv. Václav http://www.pivovary.info/prehled/olomouc/olomouc.htm- dost místa, piva několik druhů a v okolí pár kešek :).
S pivem rozhodně souhlasím. Co třeba příští týden ve středu nebo čtvrtek?
Václav je použitelný, i když od té doby, co z půlky udělali hernu, už takový trošku méně kulturní ![]()
Jsem pro středu ve 20:00? Ve čt pojedou lidi už domů ze školy(já taky).
Pro ty, co nejsou místní - restaurace Svatováclavský pivovar je nyní přesunuta na místo nedaleko Náměstí Republiky - mezi muzeem a konviktem. A herna to opravdu není, pivo je dobré, osobně vyzkoušeno
Akorát člověk má po něm tendence chodit na dámské WC, že Michale? ![]()
ve stredu nemuzu, tak doufam ze se z toho stane tradice a pripojim se k vam nekdy priste;)
proč až ve 20,00 hod? Pro dojíždějící jet tak večer na pivo nemá smysl ![]()
Hmm.. tak mně se zrovna středa příliš nehodí.. jen se ptám, nevyhovovalo by vám úterý? A pokud ne, tak budu doufat, že příští setkání nebude ve středu a já se budu moct připojit :).