Na to, že asi před půl rokem jednou v neděli dopoledne se mně jeden z vás (Jirka – Klokan) ptal, co to vlastně je GC a že to chce taky zkusit, klobouk dolů. Blahopřejeme a tešíme se na setkání a pokec (co třeba na Plzeneckým geopotlachu?).
:-)) Tak než jsem se rozkoukal, nalezli jich je už 107. A ten datum už vím přesně - neděle 28. srpna 2005 (Soumarský most)
Gratulujeme nektarovym bratom :)))
Saman a Petulka
Gratulace i ode mne pekne postizenym. jen tak dal !!!
Pripojuji se ke gratulacim. At slunce sviti a druzice se neschovavaji.
Take gratuluju a at na obloze je vzdy alespon 10 druzic vedoucich k cili!
[quote]
Kluci, jen tak dal. Gratutulujeme.
Jo jo za tu chvilku je to skutečně moc pěkný výkon, blahopřeji.
Diky moc vsem! Diky za gratulace, diky ale hlavne za to ze schovavate “ty hnusny plastovy krabicky”
na tak nadherny mista. Vzdycky jsme s klucima meli radi prirodu a vejlety, ale nikdy by nas nenapadlo vyrazit na rozhlednu za deste
GC to zmenil
At je zima, vedro, dest ci mlha, vyrazime jak jen muzem a musime uznat ze spoustu mist bycho diky Vam vsem nevideli. Takze velke diky a gratulace Vam za tech 1050 schovanych ![]()
NBrother Adam
Nedá mi to, abych se také této velmi příjemné diskuse nezúčastnil. Předně děkuji Standovi (PlachtaS) za prvotní impuls, kterým nás ke GC přivedl a také za tenro thread. Dále moc děkuji všem za pochvalné příspěvky. Myslím však, že je zde více kačerů, mnohem pilnějších než jsme my (statistiky, které proběhly nedávno fórem to potrvrzují) a navíc nevystupujeme jako jeden kačer, ale team a ačkoli drtivá většina výprav byla a bude společných, nalezne se i spousta keší, které jsme odlovili samostatně, nebo v nekompletní sestavě, což samozřejmě snižuje individuální výsledky jednotlivých členů. Abychom byli tedy spravedliví a přesní, připravujeme webové stránky, kde se o nás dozvíte víc a budete moci zjistit, jak na tom vlastně jednotliví NBrotheři jsou, včetně přesných statistik (a popisů :-)) našich Nektarinek (Nektarinka = geoživotnípřítelkyne NBrothera) :-), popisů výletů (takový geoblog), fotek a spousty další věcí. Jakmile budou stránky v provozu, dáme vědět.
Mějte se všichni geoparádně a snad se potkáme na nějakém Eventu (třeba GCRZQ4 ?!) a nebo tam, kde je každý z nás nejraději - na cestě ke keši.
Ještě jednou díky a přijďte “pobejt” k nejaké z našich keší, na jihu je krásně ;-).
NBrother Klokan
Nooooóó, tak dneska je jich už 110. Moc se teším na vaše wwwstránky a čekám, gdy se zalogujete do Plzeneckýho geopotlachu. Tak ještě jednou - nejenom vám, ale fšem cachím, cacherům a cacherkám - “Bješ, bješ bješ, najdi další keš!”