Ahoj, potřeboval bych poradit. Geojarry mi postahuje kešky, ale cca po 5 naimportované kešce se geoget kousne a dál to nejede. Všechno aktualizované, přeinstalované. Ručně naimportovat stažené keše taky nejde. Nevíte někdo co s tím? Díky WarWalker
posli kod tech kesi u kterych Ti to nejde
Ahoj, no ono přesně identifikovat u které keše se to sekne nedá. To bych ti musel poslat GCkody circa 300 keší.
Z adresare, kam si GJ stahne ty listingy postupne importuj jednu kes po druhe a pokud to opravdu nektera dela, najdes ji. Jsou to kese v CR? V tom pripade se stavim skepticky k tomu, ze by to delala konkretni keska, na to uz by se asi prislo driv.
Ona to není jedna keška u které se to sekne. Ani ručně po jedné to nejde. Jsou to např: GC1AH0N; GC1AHY3
Začalo to dělat po keškování v Praze…
Zkusil jsem naimportovat ty dve kese a sice to trvalo vecnost, ale nakonec se povedlo. Ale zda se mi to podivne, bo obe jsem uz v databazi mel, na jedne mam i found it a presto trval import snad 5 minut.
Tak mě teď napadlo jestli to nemůže být tím, že tyto keše obsahují mnoho informací (počet logů). Zkusím to ještě jednou a dám vědět.
Obe importuji bez problemu. Ovsem je pravda, ze pokud importujes se vsemi logy, zejmena druha z uvedenych kesi bude trvat hodne dlouho. Ono proji databazi a nahradit cca 6000 logu neni totez jako implicitnich 5 logu. Z jakeho duvodu stahujes vsechny logy? Opravdu to potrebujes?
Tak už se to konečně podařilo. Opravdu jsem nebyl zvyklý na to, že import může trvat tak dlouho, takže po půl hodině se mi to naimportovalo. Ale chtělo to trpělivost.
Gord: No musel jsem stáhnou všechny svoje nalezené keše protože jsem kompletně přeinstaloval GG. stahoval jsem pomocí GJ (keše - nalezené, všechny,mé logy.
Díky všem za ochotu a pomoc. Příště budu trpělivější ![]()
Jednak je vesmes vzdy zbytecne preinstalovavat GG (stejne tim nic nevyresis), druhak preinstalovani GG databazi neznici. Pokud mas na mysli, zes instalaci smazal a pak instaloval vse znovu, je to jina. Ale v tom pripade je vhodne si databazi zkopirovat a po instalaci ji vratit zpet. A mas hotovo.