nelze nainstalovat HG na nokia E71

Ahoj mam takovej problem mel jsem v mobilu HG a nedavno jsem ho odinstaloval a chtel nainstalovat novou verzi a pise to jestli chci preinstalovat starou verzi za novou i kdyz tam zadny HG uz neni a kdyz to potvrdim tak se objevi ze je nemozne HG nainstalovat.
prosim o rady pokud se s tim nekdo setkal nebo nevi jak to vyresit
Predem dekuji za rady

Zdravím kolodeje. Mám několik E Nokií (50,51,52) a ze zkušenosti vím, že cokoli je java, tak je lepší instalovat do paměti telefonu a né na paměťovku. Pokud javu instaluješ do paměti mobilu tak nejen rychleji komunikuje, ale taky se při odinstalaci korektně vymázne z founu, což se o paměťovce říci nedá. Vždy tam mohou zůstat nějaké zbytky aplikace, byť je ve Správci aplikací odinstalována. Samozřejmě nevím, jak to máš řešeno ty. Pokud jsi měl původní HG instalovaný na kartě, tak já bych v tvém případě udělal toto. Jelikož nevím, kam se java na paměťovku ukládá a to už jsem mnohokrát hledal a bezvýsledně, tak bych si zálohoval všechny důležité soubory z karty a kartu zformátoval, čímž se zbytky javy z paměťovky stopro odstraní. Pokud jsi měl původní HG instalován v paměti telefonu, který jsi pak odinstaloval a nyní se do founu snažíš nainstalovat nový HG a následně to vykazuje tyto chyby, tak může být problém v tom , že se Symbian někde kousl. To bych já řešil tím nejjednodušším způsobem a tím je reset mobilu ( neboli trojhmat). Dostaneš foun do stavu, jako bys jej právě vybalil nový z krabice. Problém je ale ten, že se tímhle resetem z mobilu smaže vše, co sis tam dodal ty,či nastavil (nastavení emailu,přístupových bodů,WiFi přístupů,uložených spojení modrozubem atd.). Je tedy potřeba afounu rozumět, abys věděl co vše do telefonu po tom resetu musíš znovu nainstalovat a aktualizovat. Mobil tímto procesem "ozdravíš", bude chodit svižně a taky odstraníš všechny skryté chyby founu. Reset (trojhmat) se provádí takto: U vyplého mobilu současně zmáčkneš klávesu hvězdičky, zeleného sluchátka a trojky. Když tyto klávesy jistě držíš současně zmáčknuté, tak druhou rukou zapneš telefon. Ty tří klávesy držíš tak dlouho,než tě mobil nepožádá o zadání PINu. Jo a také vlastník aplikace HG Arcao píše, že pokud chceš původní stabilní (podepsanou) verzi HG nahradit novější, ale vývojovou (nepodepsanou), je třeba nejdříve z founu odinstalovat tu verzi podepsanou. Pokud bys chtěl podepsanou verzi přeinstalovat verzí vývojovou (nepodepsanou), bude prý mobil vykazovat při instalaci chybu. Do tvé E71ky nevidím, takže toto jsou pouze rady kam upřít nejspíš svoji pozornost.

diky za radu

Instalujes to přes vestavěný prohlížeč telefonu nebo to do founu cpes z pc(kabelem,na kartu,modrozubem)?A. je správně

instalacku hodim do mobilu a v nem to nainstaluji (odpojenym od pc)